ursäkter, host!

Jag är absolut inte död. Men jag har sååååå mycket att göra just nu! Förra veckan var det mycket med jobb och julhysteri. Denna veckan har jag bara jobbat, festat, shoppat i Göteborg och sovit. Jag har nog jobbat cirka 70 timmar. Men det är ju härligt den 25 januari:D

Jag har absolut itne tid att sitta här nu även fast att jag är ledig, men jag behövde skriva av mig lite. Jag ska in till stan snart och inhandla mat inför nyår och sen ska jag sova ut, för det har jag inte gjort på länge nu. Faktum är att jag nog ska lägga mig på min julklapp! En spikmatta alltså:)


Julafton för mig idag

Nu är jul! hoho vad skojsigt! Jag står just nu i butiken men ska snart stänga för dagen och åka hem till papy för att fira jul. Så är det när man är skilsmässobarn. Vi har alltid firat jul hos papy dagen innan jul och det är lika mysigt som på själva julafton. Ikväll blir det jag, Johan, Albin och pappa. som tradition spelar vi alltid bingolotto (uppersittarkväll) men det blir oftast så att vi glömmer av att spela haha. Man vinner ju aldrig ändå. Jag har med mig kameran så ska ta lite kort om jag kommer ihåg. Jag har mycket att göra innan jag kan sätta mig i soffan och ta det lugnt. Jag har inte slått in en enda julis!!! Jag är så jäkla dum. Väntar alltid med saker in i sista sekund.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!
Puss på er

SMEKA OCH PISKA

Tydligen är det ganska hett att göra inne- och utelistor. Jag är rätt övertygad om vad dagens smeka och piska är.

IDAG VILL JAG SMEKA
Spotify! haha jag vet att jag antagligen är den sista i världen med att skaffa detta. Eftersom jag är ganska snål när det kommer till saker jag faktiskt kan få gratis så skaffade jag gratisversionen. Under typ ett år nu har jag väntat och väntat på en invite, men jag är tydligen inte så snäll att jag får en. Jag fick helt enkelt ta saken i egna händer och skaffa mig ett gratiskonto. Jag kommer antagligen bli förbannad på all reklam och kasta datorn i väggen, men jag får ju faktiskt gratis musik. Nu återstår det bara att göra spellistor som sparkar era i rumpan!




IDAG VILL JAG PISKA
Anna ankas jul! Egentligen vill jag tycka att kvinnan gjort en succé, men jag kan bara inte tycka om hennes gnälliga röst och hennes B-kändisar till programgäster. Ärligt talat tror hon att hon ska ta över alla Kalle Ankafans på självaste julafton klockan tre? Visst, det hade väl varit roligt med en liten förändrig på jul, men Anna Anka? Men det är ju roligt att TV3 har valt ut en sådan stor tvprofil som går att jämföras med Arne Wise. God jul Anna!





Det ser ut att bli en vit jul

Hallå i stugan!

Just nu känner jag fan att jag lever... eller kanske inte? Jag är nog någonstans mitt i mellan tror jag. Jag fick knappt fem timmar sömn, men vad gör det liksom. Jag får nana i natt i stället. Dagen idag har varit iiiiiiiskall men lite mysig:) Jag jobbade på Tshirtstore från 10 till 14:30 och efter det tog jag bilen (vilket jag ångrar enormt mycket. Varför ska alla vara ute och åka bil samtidigt som mig?) till Knalleland för att kika på lite mer julisar. Jag var inte riktigt nöjd med det jag köpt, så det fick bli tre till. Två till Johan och en till mamy! Förresten, har ni tänkt på att det ser ut att bli en vit (inte alkoholfri utan snörik) jul i år?:D jag är inget stort fan av snö men på julafton får det gärna komma några snöflingor men dom får försvinna lika snabbt igen! Är det inte nu vi börjar gå mot ljusare tider igen? Jag vill bara ha sol, vita ständer, kristallklart vatten och en pina colada (jag hatar pina colada men det lät bra. Egentligen hade det varit godare med en raspberry daqurie typ)

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på TV. Det känns som det var lääänge sen jag gjorde det!

Puss



Thank God, it's Sunday!

Jag är inte död... bara nästan! Jag är helt utmattad och strax ska jag tillbaka till jobbet. Men jag tycker att det är jävligt roligt så jag vill jobba och att se på fulla människor får en att tänka till lite. Hur fan är jag när jag är full? Hoppas jag inte ser ut som han där borta i hörnet som pratar med sig själv och hoppas fan inte jag ser ut som den där tjejen borta i trappan som lipar konstant... Jag är nog ganska normal när jag är full. Åtminstonde hoppas jag det! Igår började jag 18:00 och slutade 03:00, men jag var inte hemma förrän vid fem-tiden. Jag hamnade på efterfest!!! Hur roligt det nu än låter så var det bara pest och pina! Grymt snygg lägenhet och riktigt trevliga människor, men jag ville ju bara hem till min säng och sova.
Planen idag var väl att sova fram till ett i alla fall, men mina grannar tyckte nog inte det. Runt 11-tiden började dom borra och spika i väggen. Jag är trött på att vakna till det nu:(

Nu blir det fjärde advents frulle och sedan får vi lite "finbesök". Hörs snart!

Yu know yu löuöööööööööv mi!

För omväxlings skull har jag sett lite dagsljus

Hej mina små snöänglar. Hoppas att allt är bra med er i detta vinterväder. I Borås snöar det och är typ tio minus. Det är verkligen iskallt, så iskallt att mina små tosser frös ihjäl:( Som tur är har jag stått i butiken halva dagen så det har varit varmt och plus att jag för en gång skull har fått se lite dagsljus:) Snart blir det mörkt igen och då kommer det att kännas lite mer som vanligt. I morgon kommer den dag jag fruktat hela jävla veckan!!! Det är 17 timmars jobb. Jag tror jag kommer dö faktiskt. Så om ni inte hör av mig på några dagar så ligger jag antagligen död bakom baren eller nåt.

Nu ska jag ta och laga lite lunch till mig själv, sen ska jag nog ta en tupplur. Det är jag värd:) Eller kanske blir det en kopp kaffe för att bli pigg? Äh koffein funkar typ inte på mig.

Pusselipusspuss

Paradisehotel-snack

RAMIN!!! åk hem nu. Du är en ritkig orm som spelar alldeles för mycket. Vad jag minns av tidigare säsonger av Paradise Hotel är att det var mer intriger, var det inte så? Just nu är det bara massa spel. Det hade till och med varit roligare med ett msnusskrivet PH, för det händer fan ingenting!!! Vad hände med allt snusk som gjorde showen liksom? Jag tycker inte det är roligt längre:( Kan inte alla vara lite syndiga? Den enda roliga jäveln är ju Jackie. Den yngsta av alla deltagare, lika gammal som mig förresten. 1990 was the year! Kom igen nu era tråkiga Paradisehotel-deltagare! Gör nåt spontant, drastiskt och oväntat! SNÄLLA?! Jag dör av er prestationssvårigheter.

Är det någon av mina trogna läsare som fördriver tid på PH?


Sova eller städa?

Ajdå... jag kikade in i mitt rum nyss och tänkte på hur förjävligt det ser ut! Kanske borde städa? men jag vill gärna krypa ner under täcket och ta en powernap. Ni vet så där eftermiddagstrött som man kan bli efter jobbet eller skolan, vilket oftast är runt 16-17 på dagen? Jag blir eftermiddagstrött vid 21-22 på kvällen istället och vaknar upp igen runt elva. Fan, jag har vänt på dygnet helt och hållet:( kanske borde flytta till USA?:)

Nej ush, det ligger alldeles för mycket kläder överallt! Måste städa!!! får vila sen:)


Nyårsklänning, CHECK!

Tjosan i trosan!
Jag kom precis hem från en liten runda på stan och en mysig liten julklappsrunda med Jonna i Knalleland. När vi kommer i in i Knalleland hör vi massa skrik och tjut. Det lät precis som massa fjortisar... till vår inte alls så stora förvåning var det en hop med fjortisar som skrek. De skrek för att några forna idoler stod på en lpytteliten scen mitt i Knalleland. Mariette, Rabi (stavning?), Eddie och Reza befann sig på plats och det var inget annat än pinsamt!!! Ni vet ju att man har sett på TV att det står flera hundra människor i olika köpcentrum runt om i Sverige. Runt den där pyttelilla scenen stod det cirka 40 människor. Det var bara pinsamt faktiskt. Typ lika pinsamt som när Eriks flickvän vägrade gå av scenen i Globen under finalen.

Hittade den klänning jag troligtvis ska bära på nyårsafton! Den ser inte alls snygg ut på bilden, men i verkligheten är den riktigt fin och glitter ska vara temat på nyår, så jag kommer kanske ta hem priset som glittrigast?


Nyårsplanering

God kväll,

Nu är jag äntligen hemma. Har inte varit hemma på hur länge som helst så det ska bli skönt att sova i min egna säng i natt:) Denna kväll har jag spenderat med Kotten och vi har lunchat på Royal Thai, vi har bakat pepparkakor och vi har kollat på Bridget Jones dagbok hemma hos henne. Hon har flyttat till Parkstaden här i Borås så det var riktigt kul att få se hennes nya lägenhet:) När vi satt där och njöt av våra alldeles för goda pepparkakor så började vi prata om nyår. Denna nyår kommer förhoppningsvis att bli bättre än förra (svårt att bli sämre faktiskt). Kvällen kommer att börja hos Kotten där vi ska bjuda på tre-rätters och sedan blir det lite lekar och fylleslag med brudarna. Efter det får vi se lite vad som händer, vi har inte kommit så långt ännu. Jag känner att det kommer att bli en bra nyår iår i alla fall:) En snygg klänning måste jag få tag på också! Fattar ni att det bara är 2 veckor kvar??? Shit! Inte långt alls. Nu får det bli snabba puckar med planeringen!

Puss och godnatt!

Gänget förra nyår och mig bakom kameran!

Detta året ska jag nog lägga mig i solariet någon dag innan nyår haha


Kotten och jag vi är goda vänner

Jag vill bara upplysa om att det bara är 9 dagr kvar till julafton vilket även betyder att dett är 10 dagar kvar till juldagen! Juldagen kommer att bli gryyyym. Vi ska festa som vi aldrig festat förut. Jag försökte minnas vad jag gjorde förra juldagen men kna inte minnas nåt. Jag har för mig att jag och mina brudar var på SWING och skakade rumpa men jag är inte alls för säker på det. Hoppas att denna juldagen blir så rolig att jag minns vad jag gjorde nästa år:) Nu ska jag ner till stan för att träffa Kotten, sen ska jag till Frank's och kolla på mitt nya schema inför januari. Puss puss


Vad ska jag göra?

Jag och Cathlin, Kotten som jag kallar henne, hade en riktigt lång pratstund idag och vi pratade mycket om att åka iväg någonstans till sommaren. På ett sätt vill jag tillbaka till Rhodos för det vore underbart att få träffa alla igen, eller rättare sagt dem som kommer att åka ner igen. Men det känns också som att jag är klar med den lilla grekiska ön. Innan var jag rädd och ville inte lämna Johan, men nu när vi inte längre är tillsammans så borde det ju vara lättare att åka härifrån, men nu vill jag inte lämna mina kompisar och familj. Jag vet att jag kommer att ha kvar dem även om jag åker, men jag vill inte lämna dem. Det skulle helt klart kännas bättre om jag åkte med någon kompis för att åka själv är ganska jobbigt i början eftersom man inte vet vilka man kan lita på och vilka man kan prata om vad som helst med. Om jag och Kotten skulle åka ihop skulle det bli en helt annan sak. Nackdelen med att åka med en kompis är att man kanske inte lär känna så många människor som man skulle göra om man åkte själv, man är ju liksom tvngad att bli vän med andra då. Och visst är det underbart att inte en jävel vet nåt om dig, men under de dagar då man verkligen behöver någon att prata med är det fruktansvärt jobbigt. Hur som helst vore det underbart att åka iväg och bara ha jävligt roligt, men nu har jag jobb här hemma som jag trivs så jäkla bra med=/ Åh, jag får panik av att bara tänka på det!!! Just nu ska jag bara vara glad att jag har så många jobb som jag har och att lämna dem vore dumt för vad ska jag då göra när jag kommer hem? Fan vad jobbigt detta är.

Vad ska jag göra?


Teknikbella

Hoj hoj,

Vilken schock jag fick i morse när jag vaknade klockan 13:30 och trodde att klockan var typ nio eller nåt. Ville så gärna ligga kvar och sova några timmar till men jag kan inte sova bort hela dagen. Jag tog tag i min dag och slängde iväg ett sms till min kära vän Kotten som precis kommit hem från en tre-månaders vistelse i USA, San Diego som Aupair. Det var jätteroligt att träffa henne igen och till min förvåning hade hon färgat håret brunt(!!) Hon har alltid varit blond men hon passade riktigt bra i den mörkbruna härliga färgen:) Vi gick till Viskan och beställde in den fetaste bullen vi någonsin skådat och massa kaffe. Sen satt vi där i tre timmar och pratade om allt och planerade massa härliga saker vi vill göra och förhoppningsvis ska göra:)

Nu är jag hemma hos Johan har har precis hjälpt honom med en sak som han inte klarar av själv den inkompetenta jävlen. Hehe, nej jag skojar bara! Johan och hans lika inkompententa granne skulle installera ett trådlöst internet, men jag som kan så himlans mycket fick gå emellan och fixa det. Så nu funkar det! Fan vad bra jag är ibland:)

Nu blir det maaaat! Puss

Tummen upp för tekniskbella! hoho


En fet godnattpuss är vad ni ska ha!

Nu har jag och Johan kollat på Solstorm som inte alls var så bra som jag trodde, men sevärd helt klart. Och angående Paradise Hotel så kan den där Ramin kör upp sin tumme någostans där solen aldrig lyser!!! Han ska inte alls få ut Andreas och Catja! Ush för honom!

Men nu ska jag hoppa i säng. Jag tror dock inte att jag kommer att somna förrän tre-fyra, men det är bra program på TV:)

Pusselipuss

Här får ni en fet godnattpuss!


Bad bruise

Jag vet inte vad jag har gjort:( Det gör jätteont


Glad Lucia (säger man så?)

Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt ljus av din fägring.
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia.


Glad Lucia mina små tossebollar! Jag kommer tyvärr inte att få se något Luciatåg iår, men det är väl inget att lipa över, jag vet ju trots allt hur det går till och jag kan alla sånger. Men visst hade det varit lite trevligt med ett gulligt luciatåg såhär en söndagsmorgon. Igår var jag och Viktor i Göteborg och nu är jag klar med alla julisar! wiiihu! Jag köpte även med mig en fin kavalbollero hem som väntar på att användas flitigt. Senare på kvällen blev det tyvärr jobb istället för utgång, men mamma blir nog stolt över mig att jag valde jobb framför utgång. Det är ett ständigt tjat om att jag ska jobba hela tiden tycker jag. Jag försöker faktiskt att jobba så mycket jag kan och får.
Nu blir det en härlig söndagsfrukost med lite tända ljus och kaffe!

Inget luciatåg för mig inte...


mot göteborg

Nu sticker jag och Viktor till Göteborg och julhandlar:) Ikväll och inatt blir det antingen jobb eller utgång med brudarna. Puss puss



Sämsta julklappen?

Åh jag är så stolt över mig själv! För typ första året någonsin har jag redan köpt en stor del av mina julklappisar, shuhu! Annars brukar jag alltid vara den som är ute och ska köpa allt den 23:e december. Men igår fick jag tummen ur röven och åkte in till stan och köpte ett par. Hoppas min kära familj blir glada för sina klappar. Förresten, tycker ni det är roligare att ge eller att få? Ni som säger ge... menar ni verkligen det? haha visst det är skitkul att göra sina vänner och familj glada, men det är ju så mycket roligare att få?! Tänk er nåt som ni verkligen verkligen önskar er. Det står högst upp på önskelistan och under hela december går ni runt och hoppar så innerligt att det är det som ligger i ett utav klapparna. För att det ska bli lika för båda parterna köper du det som står högst upp på dennes lista. Men på självaste julafton när julklappsöppningen är i full gång blir man ju jättebesviken för att man inte fick alls det man ville ha. Man förstår liksom inte.

Tomten: Nu var alla klappar under granen slut och tomten ska vidare till nästa hus! hoho
Du: Hehe, nej men tomten du har väl glömt ett paket va?;)
Tomten: Nej kära barn, det var allt jag hade!
Du: Ni kan sluta låtsas! Jag veeeet att min bil som stod högst upp på min önskelista gömmer sig någonsatans;) Ge mig den nu hörni!
PINSAM TYSTNAD!

Typ såhär mycket intalar man sig själv att man ska få det man önskar sig mest av allt. Så vad är då min slutsats? Jo, att inte ösn sig nåt över huvudtaget och faktiskt bli överraskad av sina paket. Det är ju då det blir som roligast. Liksom "åh, hur bara kunde du gissa att jag önskade mig en elektrisk skoputsmaskin? Tack morfar"
Hehe.. nej det är ju faktiskt tanken som räknas och hela julen är underbart mysig med alla släktingar och alla är på så bra humör:)

Vilken är den sämsta julklappen du fått? (ni vet att ni ska kommentera nu och inte mummla för er själva va?)


Va e du för djuuur?

Godmorgon alla nyvakna brudar och män! Hoppas att er dag har startat bättre än min! Ni vet... ibland önskar jag att jag var typ... en katt! Fattar ni hur skönt det hade varit? Jag sov över hos en kompis i natt som har katter. Det började med att jag vaknade stup i kvarten efter 06:00 av att en kåt jävla katt sitter på mitt ansikte, asså verkligen PÅ mitt ansikte och mijauar helt hysteriskt. Vaknar jag inte av att hon sitter på mitt ansikte så gnider hos sig mot mina fötter och biter mig i tårna. Visst.. jag ÄLSKAR katter och dom har ju världens underbaraste liv (om man bortser från typ hajar, tigrar, lejon, apor... alla häftiga djur. Jag drog gränsen vid husdjursdjur) men kåta katter går fetbort! Igår fick jag inte en stund ifred. Hon ville ha mig! Jag var lite rädd innan jag kröp ner i soffan och skulle sova. Vem visste vad kattskrället skulle göra liksom? Massa katthår i munnen hade jag också. Hur som helst vill jag bli en katt i mitt nästa liv... eller kanske en tiger i Tanzania? Hur häftigt hade inte det varit då?

Jag måste bara säga att ni har blivit TOTALT JÄVLA VÄRDLEÖSA på att kommentera. Så om ni vet att ni får ett nästa liv. Vad vill ni bli? Jag vill ha kommentarer nu! Det är ju roligt att läsa:)

Mjau på er


Kissekatten

V.S

Tigern


Förbannad helt jävla enkelt

Ärligt talat... nu får dom fan vara klara med att göra om vårat hus! Jag kunde inte somna i natt heller, klockan 5 i morse somnade jag vilket var då byggarbetarna klev innanför dörren. Jag är så trött på dem att jag vill spy upp min frukost på dem. Just nu håller dom på att byta fönster och som dom klantarselna dom är tappade dom ett helt fönster på golvet och det var inget litet fönster heller. Det var STORT! Hoppas att dom sopade upp glaset efter sig. Men alltså det jobbiga är inte att dom är här... det jobbiga är att dom borrar i stenvägg!!! Vet ni hur det låter? Och vet ni hur jobbigt det är när man försöker sova?:( Jag blir ledsen! Nu blir det frukost och lite Gossip Girl sen kanske jag ska iväg till stan och köpa julisar:)

Puss
/Bitterfittan

2012 var värdelös

Hej hej,

Just nu sitter jag hemma hos Viktor och vi har precis tittat på 75 % av filmen 2012. Den var helt värdelös ärligt talat. Jag hade jättehöga förväntningar på den eftersom Independence day och the day after tomorrow var kanonbra. Men 2012 var som ett kasst tv-spel typ. Aja... alla filmer kan inte vara bra. Jag gillar mest filmer jag redan sett. jag gillar liksom när jag vet hur saker och ting slutar. Jag är nog en sån tjej som vill veta hur allt slutar. Jag skulle vilja veta hur mitt liv ska bli. Vem har inte ställt sig frågorna, Vem är mamma/pappa till mina barn? Vem är den jag kommer att gifta mig med? Vad gör jag om 10 år? På ett sätt är det roligt att inte veta. Men jag VILL veta!

Nu ska vi kolla på CSI NY!

Puss


MAAAAAT

Det är ett under att jag inte är riktigt jävla fet! Alltås verkligen jättefet.. typ som dom i "Biggest loser". Det är faktiskt sant! Jag äter hur mycket som helst känns det som. Visst, jag är inte pinnsmal men jag har lite att ta på liksom. Ibland tycker jag att det är okej och ibland inte. Det där idealet om att alla kvinnor ska vara smala och ha störa bröst har absolut påverkat mig. Men det har inte påverkat mig såpass mycket att jag slutar äta. Jag äter mitt godis och trycker gärna in mig donken och thaimat några gånger i veckan. Ser man till mina matvanor så borde jag egentligen väga någonstans runt 70-80 kilo och det är mycket för att vara så kort som jag är. Jag klandrar inte dem som vill se ut som spermodeller... men hur jobbigt är det inte att tvinga sig själv att inte äta det dom är riktigt jäkla sugna på? Precis nyss var jag sugen på massa choklad och då åt jag massa choklad hoho:D Fan vad gott det är med choklad och thaimat! Haha, jag borde egentligen vara fet, men det är jag inte. Jag är bara glad i mat! haha! Mat är gott och då ska man äta det! Alla gillar mat!

Jag gillar mat !


Jag hatar mardrömmar

Ooookej, god morgon? Nej fy! Jag kunde verkligen inte somna igår! Jag har typ en sån där magisk gräns och går jag över den så kan verklgen inte somna. Klockan slog halv fem när jag lyckades somna, så det är inte så många timmars sömn trots allt.

Min natt har utöver det varit hemsk! Jag har haft en så lång mardröm och den kändes så verklig (fast den är riktigt overklig). Jag drömde att jag och några gamla klasskompisar hade fått turen att åka med det där turistplanet som ska få åka i rymden, har ni hört om det? Hur som helst så var vi överlyckliga att vi skulle få åka till rymen, men det vi inte visste var att det var inget jäkla plan, det var bara en rad av stolar som åkte omkring i en härlig fart! men det fanns inga bälten!!! Alla andra var jättestarka och kunde hålla sig fast, men inte jag! I min dröm kunde man tydligen andas i rymden också, men skit samma för jag höll fortfarande på att DÖ! Om jag släpper taget så får jag vara kvar i rymden för gott och det räcker gott och väl med att jag släppte mina väskor med alla mina kläder och sånt! De som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR mina väskor och mina kläder så det var ett stort steg att ens släppa det liksom! Den här drömmen höll alltså på väldigt länge och när jag vaknade var jag helt anfådd och höll stenhårt i mina kuddar för att jag inte skulle trilla av stolen! Stackars dem som ska åka det där turistplanet:(

Hamsterpiss luktar piss

Nu är det dags för lilla Isabella att sussa... men fan! Det luktar hamster i hela mitt rum. Jag hatar när det luktar hamster. Jag stället nog Folke i TV-rummet i natt så hoppas jag att han tar med sig sin jäkla hamsterlukt dit! Good night homies!

Titta vilken liten skitunge! han luktar illa:(


Bitterfittan del 1

God kväll mina damer och herrar. Ikväll ska presentera för er att jag är JÄVLIGT trött på det här! Ja det är jag faktiskt. Nu ska ni banne mig för höra på bitterfittan... Jag är så uttråkad i den här stan, om inte landet. Det är samma sak hela tiden. Regn, regn, kyla, blåsigt och åter igen lite regn, vad sägs om det? "Vilken bitter liten dam" tänker ni nu. Men ni ska veta att jag inte alltid är bitter. De enda roliga studerna som existerar i min värld just nu är när jag är omringad av vänner, det är då jag inte är bitter så att säga. Tyvärr är en av mina närmsta vänner helt nere och jag agerar bollplank, för det är vad hon behöver. Hon kan lita på mig och jag ställer upp i vårt och torrt! Allt kommer att bli bra vännen min, ge det bara lite tid. För tid är väl det enda som läker alla sår, är det inte så? Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägget, jag kände bara för att skriva av mig lite. Just det... jag höll på att skriva om mina roliga stunder. Det enda som är roligt just nu det är när vi går ut och dansar och dricker lite vin och öl. Det är tragiskt, jag vet. Men när jag sitter där med mina älskade vänner och vinglaset så vet jag aldrig vad som komma skall. Jag är en ganska spontan person och hatar att sitta still. Just nu är det det enda jag gör känns det som, sitter still alltså. Jag tror att jag vill bort härifrån, eller få ett riktigt skönt jobb. Jag behöver tjäna pengar så att jag kan köpa en enkelbiljett till New York och starta ett liv där. Fast iofs, då kommer jag sakna pappa, mamma, mostrar, fastrar, morbröder, farbröder...ah ni fattar? Och vi skainte ens prata om hur mycket jag kommer att sakna alla mina vänner. Men det vore väl kul för dem att hälsa på i New York också för den delen? Hum... inte en dum idé Isabella! Om ett år vill jag inte längre vara kvar i denna hålan. Till och med Stockholm räcker för mig, men New York eller London hade ju varit snäppet bättre. Jag ska från och med nu göra allt jag kan för att komma bort från Borås. Kom ihåg detta nu och påmin mig lite då och då om att Borås suger och att jag ska ta mig till en storstad, för det är där jag hör hemma. Jag hör hemma i en stad full med liv och en stad som aldrig sover. Påmin mig om att det bor 100 000 i Borås varav ca 50 000 är män och av dessa 50 000 män är 25 000 singlar, av desssa 25 000 singlar är 10 000 under 25! (Detta är inte alls baserat på någon undersökning, utan jag chansade bara) Tänk hur många sinlgar det finns i typ New York? hoho, ta mig till NYC!!

Detta var del 1 av Bitterfittan. Stay tuned for more details!

Bitterfittan med solkräm på överläppen! Är detta shysst?


försenade bilder

Kokki hade nya skor och hon tycker om dem

 

Bilder från förra helgen. Jag trodde att dom var borta, men hittade dem:D hoho

 


Träningsvärk av TV-spel?

Hallå hallå,

Nu har jag hämtat mig från helgens bravader och börjar bli lite piggare igen:) Har nästan sovit hela dagen, sååå skönt. Förutom att sova har jag spelat lite Virtua Tennis 2009 på Wii. Fan vad roligt det är. Jag är helt klart fast! Jag har bara spelat det wii sports som man får med när man köper konsollen. Detta ärr utan tvekan mycket roligare, man kan göra en egen "karriär" och spela sig uppåt:) Men tanke på hur mycket fritid jag har så kommer jag nog klättra uppåt ganska snabbt. Det pinsamma är inte att jag spelar TV-spel hela dagarna utan att jag faktiskt får träningsvärk av det haha. Snacka om otränad? Härom dagen kunde jag knappt röra överkroppen haha.


Pepparkaksbak

Idag har jag och mina kära vänner firat andra advent... vill ni se hur det gick?


Här har ni resultatet. Visst är vi kreativa? Jag vet att vi är lite barnsliga, men vad ska man göra om man inte har tillgång till formar? Tilläggas kan också göras att vi gjort degen själva och glasyren. Jäklar vad fint det blev.


värstinghelg! hoho

Jäklar vad snabbt denna veckan har gått:O Det känns som jag var på Ullared i typ förrgår... Hoppas att det går lika fort till nästa helg för då ska vi ha bruuuudkväll hemma hos Emma med lite vin och kanske pepparkako. hoho vad skojit! Min helg har varit väldigt lugn, förutom i fredags då. Det var meningen att det skulle vara lugnt i alla fall... Jag och Jonna hade ingen dricka så vi gick till ett jävligt sletet ställe här i Borås, Lilla krogen haha, men vi hade ganska trevligt. Tills vi blev utslängda(??) Det var ett äckligt drägg som spillde en öl över mig och jag blev så jävla förbannad att jag tog min öl och hällde den över honom. Hoppas det kommer lite innanför tröjan mohaha. Efter det traskade en glad Jonna och en mindre glad Bella vidare till Torget och beställde lite öl:) När vi suttit där och tjötat med lite människor gick vi till Viva. Viva är uppdelat i 3 olika delar, en pub, ett dansgolv och en restaurang. Inne på själva dansgolvet är det 23-årsgräns så vi satte oss och drack lite inne på puben istället bland alla livslösa pensionärer typ. Men det var trevligt... Efter ett litet tag kommer ägaren fram till oss och låter oss gå in bakvägen till klubben och bjöd oss på öl, we like! Det blev minst sagt en rolig kväll. Träffade störtsköna människor, bland annat en bartender, mumma! hoho. efter stängning ville vi ha subway så vi traskade ner till subben och märkte att det var stängt?! Vi blev ledsna och fick gå till donken istället, men vem tackar egentligen nej till gratismat? Gratis är alltid gott hehe. När klockan slog kvart i tre ville jag hem så jag tog bussen hem. När jag vaknade hemma i lördags morse tackade jag gudarna! Eftersom jag bor en liten bit utanför stan blir det alltid så att man sover hos en kompis så jag vet inte hur länge sedan det var jag vaknade hemma efter en utekväll faktiskt, men underbart var det i alla fall. Min lördag gick åt till att glo på TV och på kvällen kollade jag och Jonna på "Flickan som lekte med elden". Den var ehlt okej, men ettan är utan tvekan bättre. Vi gjorde oss iordnign runt nio-tio tiden och åkte in till några vänner som hade förfest. Meningen var väl att vi skulle ut också, men vi var alldeles för slöa för det, så runt ett var jag hemma igen och la mig i sängen för att kolla på film:)

Där har ni min helg i korthet och dagen idag har varit minst lika seg som igår... men snart kommer kokki och hämtar mig för vi ska ut på äääventyr, woooho!
Puss

jobb jobb jobb

Hejsan mina gummor och gubbar! Vilken härlig fredag det är, eller hur? Jag ha haft en underbar morgon med frallor till frukost och nu står jag i butiken med en stooor kopp kaffe:) Förresten så har det tydligen kommit snö till lilla Borås, fast bara på torget? haha, det står en lastbil full med snö och lastar av mitt på torget. Varfö? Vart kommer snön ifrån? Troligtvis så har den fraktats hit från norr och med stor risk för att låta som en gammal tant med politiskt intresse så undrar jag vart dem fått de pengarna ifrån till att frakta hit skitig snö? aja, jag bryr mig inte egentligen, men det är ett ständigt tjat om att det inte finns alls mycket pengar i kommunen, men tattig snö och massa onödiga juldekorationer finns det massa pengar till eller?:)

hoho, nu ska jag sälja massa tshirtar :)

Puss på er

Gooood morgon

God morgon *gääääsp*
Ush vad trött jag är! Jag har sovit så skönt i natt att jag inte ville gå upp ur sängen i morse, men 10 timmar sömn får vara nog eller? Somnade till Harry Potter and the Goblet of fire (Robert Pattinson är ju med i den, hoho) igår, så skönt:) Nu tänkte jag börja morgonen med lite hemmaspa. Ska göra fötterna fina, skrubba mig och lite så.
Kan ni förresten fatta att det är helg imorgon igen? haha, jag tycker det känns som det var lördag i typ förrgår. I morgon kommer Hoffmeistro och chraa till XOY så kanske ska gå dit, men nackdelen är väl att halva Borås kommer att vara där=/

Goooood morgon:)


Ett avslöjande...

Vet ni hur mycket bajs-program det finns på TV? Jag är en flitig TV-tittare så jag vet... jag vet! Av alla dessa bajs-program så finns det faktiskt en hel del intressanta och bra program. Varje gång någon frågar mig vilka serier jag följer så brukar jag ljuga lite lätt för att inte verka så jäkla nördig som jag faktiskt är, hehe. Här kommer mitt avslöjande...

1. Desperate housewives. Missar jag ett avsnitt är jag inte snälla Isabella längre. Nej nej... då kommer hornen fram och röken sprutar ur öronen!!!

2. Gossip Girl. Det vet ni allra redan att jag följer. SLAVISK!. Men skillnaden från ovanstående så kikar jag på detta på datorn (psst. inte nerladdat hoho). Men jag blir fly förbannad och jätteledsen om jag råkar se något nytt avsnitt på TV:n.  Då är jag inte heller snälla Isabella.

3. CSI NY. Det har blivit något av en tradition (kan man använda det ordet?) att titta på det varje natt runt halv tolv tolv på nätterna innan jag går och lägger mig. Så är det så att ni undrar någon gång vad Isabella gör runt den tiden mån-fre så vet ni det nu=) Måste även tillägga att CSI NY är absolut det bästa av alla CSI:s som finns! Karaktärerna är grymma.

4. One tree Hill. Jag var frälst när det startade 2004 and I am hooked ever since. I början tyckte jag bara att det var ett värdelöst försök till att härma det fantastiska OC, men nu är det så mycket bättre. Dock saknar jag Peyton och Lucas grymt mycket. Jag blev dessutom helt till mig när jag såg att kanal 5 skulle börja sända det från början 16:30 på vardagar!

5. Paradise hotel. Detta borde egentligen ligga 2:a, men eftersom att det bara kommer att hålla på en säsong får det komma på femte plats. Min personliga favorit är absolut Andreas eller Jackie. Alla killar är så jävla heta förutom de nya stackars pojkarna som kommit dit. Ack, vad fula. Men de kanske har ett gott hjärta? haha... precis som att det skulle ha någon betydelse i ett så ytligt program som paradise hotel? hoho

6. Two and a half men. Jag kan inte leva utan denna serie. Så fort det inte finns något annat intressant att kika på så slänger jag upp laptopen i knät och sätter på ett avsnitt. Det brukar oftast bli på nätterna innan jag ska nana. Anledningen till att det kommer så långt ner är att jag redan sett alla avsnitt. ME LOVE CHARLIE FOR EVAH, hoho

7. Christine. hahaha jag ser mig själv i henne. Därför är denna serie så jävla bra. Hoppas att hon är så jäkla skön i verkligheten:D

8. Biggest loser. Vilket underbart program. Det gynnar ju i alla fall mänskligheten till skillnad från alla andra program. Tänka vilka nya liv de kan starta och hur många mer år de får på jorden. Starka människor är vad de är.

9. True Blood. har kikat på första avsnittet och tror starkt på att det kommer besegra mitt hjärta. Någon som tittar på detta?

10. Vänner. Jag bara kände att det måste vara med. Har nog sett alla avsnitt här med, men vilken underbar serie. kan det inte bli film?

11. Sex and the City. hoho, skulle bara haft 10, men SATC måste ju vara med.

haha, vilket onödigt inlägg, men kände för att skriva av mig lite. kiss på er

KALAS

Hoj hoj,

vilken vacker dag det har varit:) Jag har haft en mysig dag trots at jag gick upp klockan åtta i morse. För en gång skull gjorde jag som på den gamla goda tiden. jag gjorde mig iordning framför Vakna med The Voice! Det gjorde jag jämt innan jag skulle till skolan. Det känns nästan lite tomt utan Paul, Jakob och Josefin på morgonen nu för tiden:(

Hur som helst så har jag bara jobbat idag och har fått massvis gjort. Vi har fått in massa nya tshirtar i butiken nu som är dööösnygga. Jag kommer nog köpa med mig några hem:) Efter jobbet kom pappi förbi och vi gick till Granada och åt lite pizza och jag är fan fortfarande mätt! haha. Ikväll blir det bara lite kalas och förhoppningsvis en promenad. Antingen med kameran eller med någon mänsklig varelse:D

Puss puss


ULLAREEEED!

God kväll!

Nu är vi äntligen hemma från en hetsig kväll i Ullared. Jag var ganska förberedd på att det skulle vara mycket folk, jag hade till och med panik på vägen ner. Johan fick köra för jag kände mig inte riktigt sugen på att köra i mörkret. Men även fast att det inte är jag som kör så får jag ändå panik på dem som kör alldeles alldeles för långsamt(!!!) Är hastighetsgränsen 70 km/h så kan man i alla fall köra i 70 km/h??? När vi väl kom dit fick jag ännu mer panik. Jag hatar när det är för mycket människor på ett och samma ställe samtidigt. Jag känner mig så instängd. Men värre blir det när det är feta kärringar överallt med en vagn i varje hand och ska knö sig fram. Störst går först är deras måtto och inget kan blockera deras väg. Råkar man gå in i deras vagn blir det genast ett jäkla liv och man känner sig plötsligt minst i hela världen. Även fast att jag var irriterad på alla feta kärringar så fick jag med mig en del saker hem. Jag kom  dit för att se om jag kunde hitta några julklappisar, men kom därifrån med saker enbart till mig själv. Jag hade en jättemysig kväll i Ullared med lille Johan:)

 



Hemma från en dag på stan

Nu är jag hemma från en runda på stan med Viktor. För det första måste jag bara nämna att det INTE regnar i Borås idag och det är fanimej värt ett wiiihuuu! Det har regnat varje jäkla dag för jag vet inte hur länge, men idag är det inte ett moln på himlen och den sällsynta solen har lyckats visa sig lite och det gjorde mig på bra humör:) Eftersom det var så fint väder tog jag en promenad till Viktor och sedan gick vi tillsammans ner till stan och åt thaimat, mums, och sedan gick vi en sväng på stan. Jag passade på att kika på julklappar och hämta ut mina två Thomas Sabo-berlocker som varit på lagning jättelänge. Tänkte visa upp en ny berlock som jag äääälskar:)

Nu ska jag städa upp här lite, för det ser ut som satan, och sen ska jag och Johan ta en tripp till, hör och häpna, Ullared!!! Har varit där en gång och då hatade jag det, men sen den där jäkla serien så har jag blivit sugen på att åka dit haha. Får se om jag hittar nåt roligt:)

Puss puss

Döskallen är ny och den är så jäkla läcker!


Va fan har jag för tupp?

Gomorron gomorron... Idag är ingen vanig dag serni, näh. Jag är nämligen uppe med tuppen idag och såhär tidigt har jag inte varit uppe på kanske 3-4 månader. Klockan är alldlels strax tio så ni kanske undrar vart fan jag köpt min tupp. Men eftersom att ALLA kommer att härma mig då så kan jag inte säga det, jag vill ju lixom inte ha massa mini-bellisar ute på stan, thihi* Nej, men skämt och sido, jag fick för mig hela tiden när jag låg i sängen att jag försov mig och stängde av larmet i sömnen (för det händer titt som tätt) så jag gick upp och tog en varm dusch. Nu sitter jag i soffan och kollar lite på TV, men ska strax börja klä på mig och sminka fejset lite, sedan ska jag möta upp en vän för luuuunch! I eftermiddag kanske jag till och med ska på en liten tripp, spännande va? haha

Kiss kiss på er

min lilla tupp


RSS 2.0