Idol-snack

Idol ikväll! vem får åka hem och grina? Tur att mina hatobjekt har försvunnit ur bilden. Ikväll är det Las vegas-tema (vad det nu innebär?) jag antar att någon själ kommer att förstöra en Elvislåt, men det är sånt man får ta! Ack! men det ska bli mysigt ikväll med lite god mat och kanske lite chips? Chips och godis sätter guldkant på fredagskvällen.

Sturebymordet debatt

Många kommer ihåg mordet på unga Therese i somras i Stureby. För några dagar sedan kom domen mot de två 16-åringarna som begått brottet. Straffet blev 1,8 år sluten ungdomsvård... för att ha tagit en annan människas liv.

Jag såg nyss debatten om mordet på SVT. En väldigt långtråkig och seg debatt eftersom nästan alla hade samma åsikt, nämligen att straffet var för kort. Hovrättsdomaren förklarade varför domen blev som den blev och det var på grund av något somvar likt en matematisk formel. Är det inte underligt? Två 16-åringar har tagit en annans liv och får knappt den vård de behöver i 1,8 år. En vuxen skulle ha fått livstids fängelse för samma mord. Men vad är skillnaden i konsekvenstänkadet hos en 16-åring och en 21-åring? Jag tror inte gränsen däremellan är så pass stor att man kan dra av nästan 8 år av ett fängelsestraff. Är man 16 år vet man vad konsekvenserna blir av att döda någon!!! Visst, det är barn vi snackar om och de ska ha en chans att komma tillbaka i samhället och börja om på nytt för de har hela livet framför sig.

Känslomässigt är domen fel, men rättsligt sätt är den tydligen rätt! Ett jävla skämt tycker jag.

Jag sätter dit människor!

Har som sagt haft massor att göra idag och jag har fått en hel del gjort. Bra jobbat! Jag har postat brev, jag har jobbat och jag har gjort lite andra saker som jag skulle hinna med:) Hann till och med kika in på Ginarean en liten snabbis, kom ut med tre stycken strumpbyxor rikare och 45 kronor fattigare. Kände att lite tjockare strumpbyxor kunde passa bra nu till hösten och vintern.

Jag och Frida har jobbat lite åt Svenska Spel idag vilket ungefär går ut på att sätta dit butiker som inte frågar om leg mohahaha. Vi satte dit 2/3. Den första butiken, eller restaurangen, ville jag knappt sätta dit. Det var en jätte söt thailändargubbe som var så himla söt och trevlig. Jag har fortfarande dåligt samvete över det:( Fan, jag är för känslig för det här! Men nu har vi bara 3 butiker kvar att besöka sen är det över.

Nu ska jag laga amerikanska pannkakor. Tycker att det är livsfarligt gott!

Lite om TSHIRT STORE

Jag har nyss fått ett nytt jobb och hur mycket jag kommer att jobba där är fortfarande lite oklart, men ca 20-50%. Det är två underbara killar som har valt att starta upp TSHIRT STORE i just Borås och idag finns det 18 butiker runt om i Sverige. Från början startade kedjan i Malmö i ren frustration av att utbudet av T-shirts var uselt och sedan dess har det gått jättebra för kedjan. Det unika med TSHIRT STORE är att alla tshirtar är designade av massa olika designers runt om i världen. Det är inga välkända designers som jobbar med oss utan helt vanliga människor som bara känner för att designa en tshirt.

Butiken i Borås är väldigt liten och väldigt mysig. Vi som kommer att jobba där mest är förhoppningsvis jag och en annan tjej som heter Nathalie. Hon är en jättegullig tjej som jag trivs superbra ihop med så det är väldigt roligt. Just nu är de två butiksägarna där mest eftesom vi ska lära oss allt i från öppning till stängning. Jag har som nämnt tidigare att jag trivs jättebra i den lilla butiken som jag jobbar i. Jag tror att service är min grej och det är precis vad jag vill jobba med just nu. I framtiden kanske det inte är det, men huvudsaken är att jag jobbar med något jag är bekväm med.

David, Nathalie & Navid

Några elfsborgare kom på besök:)


Dagens planer

God morgon,

Idag har jag massvis att göra, kunde inte ens somna igår för allt snurrade runt i mitt huvud. Egentligen kunde jag inte sova på grund av att någon snarkade så högt att jag knappt hörde mina egna tankar, men hur som helst somnade jag och har haft en god natts sömn. Mina planer idag är att jag först och främst ska skriva och fixi iordning några brev som ska postas. Så snart börjar jakten på kuvert. Vart fasiken kan man köpa det? Efter det ska jag slå en pling till Frida och förhoppningsvis kan vi träffas idag för att göra lite jobb som måste göras innan helgen. Just det(!!!) jag ska tvätta idag med. Det hade jag totalt glömt bort:( nej, jag har inte tid med det där. Jag vill hellre mysa lite på stan och ta en kaffe med Jonna! Det har jag i alla fall lite extra tid till;)

Måste ringa pappi också för att fråga om jag får låna bilen lite idag. Måste hem en sväng och ge Folke lite mat tillexempel:) Åh, saknar min lilla filur. Nu blir det frukostmys.

Titta på min söta Folke! Underbart söt.



Thomas Sabo visning

god kväll,

Min dag har varit jättebra och besöket av moster och mormor satte lite guldkant på dagen. Dom kom in i butiken helt oanonserade och överraskade mig en aning, mycket trevligt:) Efter jobbet gick jag och Jonna på Thomas Sabo-visning. Det var jättemysigt och det bjöds på alkoholhaltiga drycker samt lite tilltugg, mums! Man ville ju bara ha allt som fanns på brickorna! Alla berlocker är verkligen jättefina och till denna kollektion har dom även lagt till ursnygga klockor. Jag vill ha ALLT!

Nu ska vi kolla på Oskyldigt dömd!




Mormors hundvalpar

Måste bara visa mormors söta valpar hon har fått, ah alltså inte mormor som fått valpar för det hade varit lite knasigt och äckligt...? hehe, nej det är mormors hund Ella som fått tre underbart söta valpar. Nu är två stycken sålda, men en finns kvar och den lille sötungen fick följa med hem till mig på min födelsedag:)

Lilla Atos, med gröna ögon:)

söte!


Festbilder

Hallå i stugan,

ledsen för lite väl dålig uppdatering, men först och främst berodde det faktiskt på jobb. Tro det eller ej, så har jag fått jobb och jag är superglad över det. Jag kommer på obestämd tid att jobba i en butik som heter Tshirt store och jag trivs jättebra alla redan. Jag och en annan tjej som heter Nathalie kommer antagligen att turas om att jobba under veckorna. Hoppas att ni hälsar på mig?:)

Men den främsta anledningen til att jag inte bloggat nåt är för att jag varit sängliggande nästan hela tiden fram till igår när jag proppade i mig strepsils och ipren. Att lura kroppen lite är bra ibland tycker jag! I lördags tänkte jag blogga, men hann inte med för då var det min stora dag och jag blev hela 19 bast! Kan ni tänka er? om ett år får jag lagligt gå med en systempåse på stan? wihuu! Fast innan det ska jag njuta av mitt fantastiskt blivande år som 19.
På min självaste födelsedag hade vi lite kalas hemma hos mamma och på kvällen blev det utgång för hela slanten, bokstavligt talat, men jag hade superkul med mina vänner:) Tack för en kul kväll brudar. Dagen därpå var dessvärre inget kul alls. Kombinationen baksmälla och frukstansvärt sjuk är INTE roligt. Jag har aldrig mått så dåligt och låg verkligen och bad för mitt liv. Jag trodde att jag skulle gå under. Men jag hade roligt den 24:e oktober i alla fall och det är det som räknas.

Rebecka och Daniela

Rebecka, Jonna, Linda och jag

"Jump off that sofa, let's get get OFF"

Jag... poserar? haha

Alla gjorde gängtecknet utan Daniela

och såhär ville jag se ut i lördags:)


Lite känslosamt sådär

Jag kom precis hem från en springrunda och satte mig ner i soffan för att varva ner lite. Extreme makeover var på och jag måste säga att det är det enda programmet av alla skräpprogram som går på TV som är jävligt bra och det gynnar människor. Så söta familjer som får helt underbart nya hem. Frågan är bara om de kan betala för det sen? det borde väl vara ganska dyrt att bo så stort antar jag. Men vissa prgram är så fina och känslosamma att en tår kan dyka upp då och då. Dett aprogram var ett sådant. Man blir så lycklig för att familjen är så lyckliga.

Nu blir det dusch och lunch!

Roast på Berns???

Någon mer än jag som sitter helt förstummad framför tven och undrar vad i helvete Cercilia Frode (eller vad fan hon heter) hållet på med? Hon är ju så kass att Petra Mede blir bra. Är det okej att vara med i ett humorprogram om man är så dålig? Herregud! jag som såg fram emot detta programmet! Bajskorv på dig Cicci! HA!

Ego ego ego

Dåligt med bilder i bloggen. Jag har lovat fler, så här kommer en egobild :D det tycker ni är jätteroligt va?

 

 


Eniro har svar på allt!

Om du stöter på problem när du är ute och jobbar, vad ska du göra då?

Problem? Jag kör bara vidare, är det bara något litet gör det inget om jag ignorerar det.
Jag kollar först i arbetsbeskrivningen, om jag inte hittar svaret där så ringer jag min projektledare på Remarkable.
Jag skickar frågan till 118100, Eniro har svaren på allt!

ja, Eniro har ju faktiskt svar på allt? haha

Jag har fått jobb!

Äntligen är de här fruktansvärda dagarna (nästan) slut! Som jag skrev för någon dag sedan var jag på arbetsintervju och det kändes väldigt bra när jag gick därifrån. Det var två härliga killar som intervjuade mig och idag ringde den ena av dem och sa att jag hade fått jobbet (LÄS: Väckte mig). Jag är jätteglad och ska fira med att äta lunch med Viktor om en timma eller så:)

Yeei vad glad jag är nu:)
Puss

Det var en gång en hagga

Nu är jag nöjd. Nej, det är jag inte... jag är MER än nöjd! Den där haggan Camilla fick åka hem på sin scooter ikväll. Mohahaha. Jag höll på att dö av glädje (haha). Pappa och Johan tyckte dock att Niklas var sämre och skulle åka hem. Men jag tror mest det var Camillas tighta röda byxor som var den avgörande faktorn. Tycker killar att hon är sexig? själv tycker jag att hon mer eller mindre ser ut som en dum blondin som lipar hela tiden. Hon har gjort bort sig för många gånger på för kort tid. Det var på tiden att haggan åkte ut! :D


Var hon glad någon gång i TV? ah förutom den gången hon gjorde bort sig för hela Sverige då hon trodde hon hade gått vidare? Gah.. gå och lägg dig



Middag och idol hos pappi ikväll

Hoho i stugan!

Intervjun gick bra, över förväntningarna faktiskt. Det var den roligaste arbetsintervjuen jag har varit på. Roliga frågor och bra svar hoppas jag:) Får antagligen veta hur det gick nästa vecka någon gång. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Ush vad mycket snö det är, eller snö är det väl inte egentligen. Det är mer vitt slask, ni vet den värsta typen av snö som finns, annars är snö ganska mysigt:) Snart ska jag springa ner till tvättstugan och tvätta lite (om jag förstår mig på tvättmaskinen vill säga), sen ska vi hem till min pappi och äta middag och kika på idol. Idag är det Michael Jackson-tema, och jag är inget stort fan av Micke faktiskt, men för skoj skull blir det nog middag framför Idol. Jag hejar på dig Tove. Hon är underbar.

Kram Kram Kram




Man vet att det är vinter när...

...det ligger 10 CM SNÖ PÅ BACKEN!!! vart fan tog min höst vägen?
Har nog aldrig vart med om att det varit snö på min födesledag innan.
Hoppas att den är borta tills dess. Vågar man ta bilen till intervjun idag?


Bilder från LUND

Efterlängtat från min sida i alla fall:) jag borde använda min kamera mer!

Bilresan ner var kul som ni ser?

riktigt rolig:D

bilföraren:)

Jag och Jonna är taggade!!!

Det här är inte min bil!

man ska vara glad när man är i Lund!

Träffade en Rhodoskollega, Alexandra:)

 


Alfapetnörd

Jag har nåt att erkänna... under den ytterst lilla fritid jag har (hahaha) så har jag nu funnit mgi en ny hobby:) En lite väl töntig hobby kanske många skulle säga eller så skulle ni säga att det verkligen är ett tecken på att jag blivit gammal. Jag har hittat in på en sida som heter Betapet, där man spelar alfapet mot andra online. Hahahaha kanske ni tycker, men hahahaha det tycker inte jag. Det är skitkul och jag lovar att om ni provar så är ni fast. Fast så är det nästan med alla spel. Aja, ville bara skriva några rader om det, för det tar som sagt mycket tid av den lilla lilla lilla fritid jag faktiskt har.

Surfittan90 @ betapet.se (hahahahahaha) yes that's me


HAHAHAHA (paus) HAHAHAHA

Jag kan vara väldigt efter med att ha sett denna reklamen, men det är fan den
BÄSTA reklamen som någonsin gått på TV. HAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHHAHAH kan inte hålla mig!!!!!


Nu vill inte jag vara arbetslös längre!!!

Hoj hoj!

Vaknade ganska tidigt idag och är taggad för en springrunda om någon timma. Jag har precis tyrckt i mig lite frukost så måste låta den smälta innan jag ger mig ut i skogen. Just nu ligger jag alldeles för skönt i soffan och det luktar kaffe... ska ta mig en kopp, sen ska jag ta hand om sjuklingen här hemma. Bara han inte smittar mig(!!!). Nästa vecka har jag lite jobb som ska göras och imorgon ska jag på arbetsintervju, så nåde Johan om jag blir sjuk.

Nån som vill vara generös och GE MIG ETT JOBB? Jag är trevlig, energisk och glad.. nappar någon?

Läxhjälp och städning

Hejsvejs!
Ack vilken dålig uppdatering och anledningen är att jag inte haft nåt att göra... jag har i princip bara tränat och tittat på Two and a half med denna veckan. Men idag har det varit fart på mig. Jag har dammssugit alla golv, torkat alla golv, städat toaletten (haha, fy fan vad sykligt!!!) och jag har varit hemma en stund för att hämta min underbara hamster Folke och hjälpt min lillebror Albin med sina engelskaläxor. Det var knappt så jag kom ihåg hur jobbigt, tråkigt och deprimerande det var att sitta vid köksbordet och göra läxor och plugga till prov. Jag är glad att jag inte valde att plugga i höst för jag behövde verkligen ett break från studierna. Men ska nog söka någon ekonomikurs till våren.


Min bror och jag till vänster.

jag vet inte hur många kort vi tog på oss kusiner, men inte ett enda blev bra! haha



konditionsträning

Fy fan vilken seg dag det här har varit... Vi har bara legat och degat i soffan, men jag tog i alla fall tummen ur röven och gick ut och sprang 6 kilometer. Det var rikitigt uppfriskande må jag säga. Jag vet inte om jag är ensam om att älska detta vädret när man är ute och springer. Det småregnar lite så man blir alldeles blöt i ansiktet och det blåser lite så att man inte svettas som en gris. UNDERBART. Att träna konditionsträning tycker jag är det allra skönaste sättet att träna på. Först och främst får man vara ute och andas frisk luft och risken att träffa på någon man känner när man är i sitt svett-ess är minimal. När man kommer hem är det ännu skönare, då känner man verkligen i lår och rumpa att man har tränat lite. Ska nog gå ut och springa en rund runt Kyppe imorgon på dagen. Nu ska jag äta vindruvor och dricka Päronmer:)
Puss och kram

Hemma från Lund

God morgon,
nu är vi hemma från en trevlig vistelse i Lund. Vägen ner med min bästa vän var fruktasvärt underhållande och rolig. Vi sjöng nästan så att taket lyfte sig. Att man verkligen kan ha så roligt med endast en person är ju underbart! Vi tog en väldans massa kort som jag ska få tillgång till lite senare under dagen och tänkte lägga upp några här. På vägen ner stannade vi till i Halmstad för att hälsa på mig underbara moster som jobbar på en resaurang som heter Gastons. Sen drog vi vidare och var framme i Lund någon gång efter 19:00. Vi åt lite på Subway och sen började vi kalasa lite. Senare på kvällen satte vi oss en stund på Kulturen där vi träffade två av mina kära Rhodoskollegor. Det var riktigt roligt att träffa dem igen, även fast att alexandra var lite full:P

Vi tog bilen hem på lördagseftermiddagen och var hemma runt 19:00 och då åkte vi direkt hem till Jonna som skulle ha lite fest hemma hos sig. Det var ritkigt trevligt, men vid tolv-tiden tog jag bilen och åkte hem och avslutade kvällen med några two and a half med avsnitt.

förra gången vi var i Lund


To night's gonna be a good night

Ikväll känner jag på mig att det kommer bli bra. Jag ska dansa runt i min vrålsnygga klänning från H&M och på vägen ner till Lund har vi en vrålbra skiva att lyssna på. Det kan hända att vi svänger förbi Halmstad och hälsar på min vrålbra moster också!

Bilden ger inte klänningen rättvisa! Men snygg är den allt!


Ett litet meddelande

Hoho, måste bara meddela (er som bryr er) er att att jag har fått en arbetsintervju här i Borås! Jag är glad:) Hoppas att det går bra, annars kommer jag att ta livet av mig. Alltså jag kommer inte ta livet av mig på riktigt men näst intill. Jag kommer gå ut och springa tills jag känner att jag vill lägga mig ner och dö eller nåt. Fan, jag har bara sprungit en dag denna veckan, men å andra sidan gick jag från Norrmalm till Sjömarken igår(!!!) vilket för er som inte vet är 1 mil. Men innan vi åker till Lund imorgon ska jag ta mig en springrunda i de sköna sjömarkenskogarna. Kanske titta på något avsnitt av GG innan vi drar iväg med pärlan.

Ser ni denna bilen swischa förbi på E6:an så är det vi!


Snyggingar

Här sitter jag med massa killar runt mig och vi har en livlig diskussion om snygga människor. Alltså kända människor. Jag har en stark åsikt om att Megan Fox och angelina Jolie är de snyggaste kvinnorna i världen och att Brad Pitt och Josh Duhamel är de snyggaste männen. Killar har tydligen svåra problem att erkänna att de tycker andra killar ser bra ut medan vi tjejer kan dreggla av avundsjuka över snygga tjejer, men en mogen kille här kan medge att brad Pitt ser väl typ helt okej ut.

Megan Fox

Angelina Jolie

Josh Duhamel

Brad Pitt


Armin Van fucking Buuren

Nu längtar jag tillbaka till Rhoooooooooodoooooooos! hur kunde jag strunta i att sätta mitt feta arsle i en taxi och åka till Paradisio för att se det här geniet?! Mitt PUCKO! Jag vill tillbaka nuuuuuuuuuuuuu!


Lund till helgen

Äntligen torsdag(?) vilket betyder absolut ingentingg alls för min del, eller vi åker till Lund imorgon och det ska bli kul. Jag och Jonna var dä för någon månad sedan och hade trevligt. Hoppas det blir lite mer festande denna gången i alla fall. På lördag ska Annie ha fest så vi ska försöka hinna hem tills dess. Jag får se till att köra SNABBT! Jag är ganska bra på det faktiskt.

Jag körde snabbt till Smögen i somras.

Om jag hade fått köra moppen hade jag kört snabbt då också!


TV-kväll

Oj, inte mycket liv här inte! Jag har inte haft tid för det idag, eller jo det har jag väl men jag har inte orkat:)
Jag ar precis lagat amerikanska pannkakor och nu sitter jag i soffan och tittar på arga sickarn som borde vara argare. Han är för snäll. Snart ska vi byta kanal för att titta på Efterlyst (läs: mörkelyst) sen ska jag försöka somna lite tidiagre än 04:00 idag:)
Puss och kläm


Don't mess with queen B

Ooooh, vi har nåt stort på gång! Detta kommer att bli storslaget! Allt är klart in i minsta detalj. Lilla jönssonligan har anlänt till lilla borås och den är här för att stanna. Vi behöver, en fiskelina, en hink, en osthyvel, ett ljusrosa stearinljus, en stor sten eller flera små, en gran och möjligtvis en kanna kaffe och en kaka! Detta kommer att bli hur bra som helst! The BITCH is going down!
if you're messing with little K,
you're messing with queen B.




mohaha, se upp!

Desperate Housewives

Nu har vi tagit en vända på stan och tagit en fika på Viskan, mysigt värre! Nu börjar det bli kallt som tusan i den här lilla hålan, fan också! vart tog sommarn vägen? visserligen har jag spenderat två månader i solen, men jag syftar på stackarna som har gått här hemma hela sommaren:) Nu är hösten här och det firar jag med att traska runt i min nya jacka från Ida Sjöstedt, åh jag älskar den, och i mina favoritstövlar som inhandlades förra året. Att hösten är här betyder inte bara att det börjar bli kallt, regnigt, ruggit, mörkt, segt att gå upp på morgonen (inte för att det rör mig, eftersom jag kan sova hur länge jag vill) osv. Det betyder också att mina favoritfruar är tillbaka. Äntligen är det dags för Desperate Housewives!!! Just nu är jag helt insnöad på GG, men DH är beundrandsvärt underhållande på tisdagar. Nu ska vi göra kycklingsallad och och ska krypa ner under en filt i soffan:)
Puss puss


Make me beautiful

make me beautiful

Jonna kommer hit, sen ska vi ner på stan. Dags att skita ner fejjan med smink!


Good morning

God morgon raringar!
Äntligen uppe efter en god natts sömn, jag är fortfarande sjukligt trött men kände att det var för fint väder för att sova bort hela dagen. Dom som har hängt med ett tag är väl medvetna om att jag är näst intill arbetslös och vad menar jag med de? jo, jag är anställd av fyra företag varav tre är så kallade eventföretag. Det är ett utmärkt jobb faktiskt. När jag vill ska jag gå runt och "bevaka" spelbutiker i Borås och spela på lite såna där maskiner. Jag får pengar för det? HA! hur bra som helst:) Jag trvis ganska bra med det, men jag skulle inte tacka nej till ett hel- eller deltidsjobb heller för den delen.
Just nu sitter jag hemma i Johans lägehet och har precis tryckt i mig lite hallon och vaniljyoghurt. Gott. Snart kommer Jonna hit också, då ska jag hjälpa henne att plugga. God, I miss school buhu.

Jonna och jag förra året


Detta får gärna flytta in i min garderob!

Little B

Little B

Humor är liksom min grej

haha, jag älskar humor! alltså bra humor då, dvs min humor:) För tillfället älskar jag roasting, haha det är ju för underbart. Sitter i soffan med en filt och kaffe och skrattar mig igenom Roast på Berns. Att den där Petra Mede ska vara med varenda jävla gång är retligt, för jag tycker enbart att hon skriker och drar gamla dåliga skämt. magnus Betner är BÄST! Jävligt rolig och jävligt sexig! grr på dig Mange. Jag tror jag hade kissat på mig om jag hade varit  samma rum som Mange, haha. Vilket geni.

CSI-freak

Här sitter jag med full mage, tända ljus och bena upp i soffan är jag riktigt nöjd! gårdagen blev väldigt lång, nästan lite för lång, som greknätterna. Halv fyra gick jag till kojs och somnade till Two and a half men i soffan. Älskar att sova i TV-rummet för det är inga fönster där inne, så då kan jag sova lääänge:) Vaknade vid elva och kollade klart på säsong ett av GG, så imorgon är det dax att ge sig på säsong två, kan knappt vänta!!! Sedan bagav jag mig ut på en jäkligt skön springrunda och brände lite fett! skönt!
Nu ska jag glo på CSI NY, älskar alla CSI-avsnitt:) brukar sitta uppe till klockan 00:00 varje vardag för att se ett avsnitt på femman!
Puss puss

Säger kaffet så, så blir det så!

Skönt med söndag utan någon som helst konsekvent huvudvärk. Johan får stå för den bilten idag:) Istället sitter jag i soffan, lyssnar på Digilistan och dricker kaffe. Det här kommer att bli en skön söndag, kaffet ger mig liksom den smaken. När kaffet smakar bra får jag en bra dag! Senare under dagen ska vi hem till Johans familj och äta lunch och sen ska vi säkert handla lite också. Det känns verkligen jättekonstigt att han inte bor hemma längre, men skönt på ett sätt också naturligtvis.

vill ha värme! det är för kallt i Borås:(


Myspys

YEEEEEEEEEIIIII!!! min kamera är tillbaka! Efter att ha tillbringat semestern i nån Net On Net-servicebutik, så är han i tryggt förvar hos mig nu. Jag har saknat den så och det har varit tråkigt att inte kunna ta några bilder. Men nu måste det ju bli ändrig på det. Bilder är kul kul kul. Hade tänkt att ta lite bilder på soffbordet och spegeln som Johan köpte idag för endast 700 kr!!! Billigt och bra, men ändå jävligt snyggt. Men eftersom att jag är ett klantarsel så har jag inte kamerasladden med mig, så bilder får komma upp senare:)

Nu ska jag åka iväg och köpa gottit tills ikväll. Det får bli myspys!
Puss

Inflyttad

hej hej,
ack, vilken dålig uppdatering! Men jag har en bra ursäkt faktiskt. Johan flyttade in i sin lägenhet på riktigt igår, så vi bar in sängen och kollade på Idol där igår. JAG FATTAR INTE VAD DEN DÄR CAMILLA FICK GÅ VIDARE FÖR?! jag blir så frustrerad:( Hon är värdelös, vill ha Klara tillbaka:) Jag måste sticka igen, vi ska äta lunch. Men hör av mig under efter middagen!
Puss

Din nolla!

Jag måste bara stick in med ett annat pinsamt ögonblick som hände igår... Ni kanske såg röstningen av Idol igår 22:40. Den sista finalplatsen skulle utses och det stod mellan Karolina och Camilla. Peter skriker högt och glatt att det är Karolina som har gått vidare men båda blir hysteriska av glädje och jag undrade vad i helvete ser Camilla så glad ut för? Hon har väl inget att le över, hon blev ju precis utröstad? Men då går hon fram till Peter och får till sin förvåning veta att det var Karolinas namn som ropades upp, inte hennes!!! hahaha, så pinsamt! Men jag hade blvivit förbannad om den där "sfterski"-artisten hade gått vidare. Juryn kommer du definitivt inte skicka vidare henne med nåt wildcard, så nu kan hon åka upp till Umeå eller vart hon kommer ifrån och sjunga lite kareoke på någon gammal bar!


Pinsamma ögonblick

Herregud, var det någon som såg på Fråga Olle-dokumentären igår? När jag ser saker på TV så skäms jag väldigt mycket själv bara för att det är så pinsamt. Jag har hittat ett utmärkt exempel. Alla borde komma ihåg den här tjejen från Idol förra året. Hon kallas väl numera för det hysteriska Johan Palm Fanet. Om ni nu har missat denna händelse så titta på dethär så förstår ni vad jag menar med att skämmas åt människor. När jag ser dethär så blir jag alldeles högröd och placerar en kudde mitt framför ansiktet för att inte behöva se det. Aja, tillbaka på spåret igen, jag tittade på Fråga Olle-dokumentären igår då det var en tjej (läs:tant) som kunde få orgasm genom att bara andas. Hon låg där och knep och andades in och ut, till slut låg hon mitt på golvet och stönade jävligt högt. Jag ville bara sjunka genom marken. Så pinsamt var det!


RSS 2.0