Helg på västkusten

Hoooooolaaaa! Allt bra med er eller?:) Varit lite slö denna veckan och inte haft så mycket att skriva om förutom shopping, jobb och sånt där vanligt ni vet. Mitt liv känns ganska monotomt just nu faktiskt. Men helgen var kul. I fredags jobbade jag hela dagen. Först på Frank's, sedan hjälpte jag till på La Copita, en annan restaurang i Borås. Ett riktigt mysigt ställe och trevlig personal :) På lördag eftermiddag tog jag mitt pick och pack och begav mig till västkusten för att festa med mina brudar... Så fort jag kom ner till Falkenberg blev det kanonväder. Solen bara stekte och vi stekte. Vi var ett gött gäng I Tobias stuga och det var riktigt kul. Vi förfestade i hans stuga till tolv, då en taxi plockade upp oss för att köra oss till nåt ställe som hette Bratt. det såg shysst ut på utsidan, men när vi kom in fick vi oss ett gott skratt. Det var en salig blandning mellan alla typer av människor ni kan tänka er och när vi skulle beställa i baren gick ju det sådär... Jag visste inte riktigt vad jag ville ha, men nåt surt med hallon går liksom alltid hem. Bartendern kollade på mig och såg helt förvirrad ut..
- Va? Vad menar du?
-Ja, kan jag får nåt surt med hallon?
-Ehm.. det kan jag nog inte.

Haha, jag trodde jag skulle dö! Vart fan har vi hamnat? Jag fick hitta på nåt eget med deras värdelösa utbud (kanske är lita bortskämd med tanke på det grymma utbudet vi har på Frank's) och det blev faktiskt ganska gott. Jonna smakade och ville ha en likadan. "bartendern" suckade och verkade tycka det var riktigt jobbigt att blanda två olika spritsorter med lite krossad is, som han för övrig fick krossa manuellt! haha jag uppskattar verkligen Borås uteliv efter upplevelsen inne på Bratt. Allt kändes verkligen som en fritidagård. Fet diss på den...
Vi var inne på krogen 1 timma, sen tog vi taxi tillbaka till stugan och lyssnade på go efterfestmusik istället.





Jag har haft mycket att göra

Shit vilken hektisk helg och start på den nya veckan jag har haft... hinner pusta ut typ nu. Har jobbat och jobbat, festat en massvis och jobbat lite till.. shoppat har jag hunnit med idag. Jag har inte varit hemma sedan i lördags. Kände att jag var tvungen att shoppa lite nya kläder eftersom jag, bli inte äcklade nu, haft samma kläder på mig sedan i lördags. Blev nya strumpor, underkläder, jeans och linnen. Har årecis hunnit duscha också. Känner mig som en ny människa i princip.

Lördagen var GRYM! Blev förfest på jobbet, fest på XoY och efterfest på Grand. Hade verkligen skitkul:)

Sjömansfest på XoY.

Dagens tips: Har du svårt att ragga? Köp en sjömansdräkt och gå på krogen. Du kommer definitivt få mycket uppmärksamhet.


Äta maaaaat

Hallå hej:) Vilken skööön dag det har varit idag. Sol sol och lite mer sol:) Har shoppat lite granna och nu är jg hos Viktor. Vi ska äta mat och sen ska vi träff lite andra människor=) Det är ju grillväder ute... men orkar inte haha. LAAAAAT!

Puss från mongobella!


Hej hopp gummisnopp!

Vilken härlig onsdag jag hade:) Jag tog tåget till Göteborg för att möta upp en gammal klasskompis, eller ja gammal och gammal. Så mycket har vu ju inte åldrats sedan studenten 09. Men han är en av de få killarna i klassen jag fortfarande har kontakt med. Kanske för att vår klass sög riktigt hårt. Jag kommer inte ens ihåg vad vissa heter. Inte bra. Hur som helst åt vi lite lunch och tog en kaffe i vårsolen. Hur mysigt som helst. Vi såg tydligen många fina bilar också. Han gillar bilar. Det gör jag också. Dock inte på samma nivå som Filip. Jag vet att jag vill ha en vit Audi A5, det räcker liksom. Undra när jag ska få min Audi?

Väl hemma i Borås mötte jag upp min kära vän Jonna och såg den hittills bästa Elfsborgsmatchen. En riktigt rolig match att kolla på. Hela Borås Arena var taggade och Malmösupportrarna var också på G. Kul match, definitivt. Efter matchen blev det självklart ett donkenbesök. Fan, jag måste kontrollera mig. Det är trots maj. Hjälper ni mig eller? haha

Måste bara avsluta med att säga, DENNI AVDIC ÄR KUNG!

Fin arena<3


En jävligt rolig tisdagskväll

Vilken kväll! Träffade några vänner på kvällskvisten för lite tisdagsmys. Vi svängde förbi donken på grund av att det inte fanns någon mat hemma (inget färdigt alltså). Vi tar driven och när vi fått maten ser vi att det står ett gäng raggarbilar på parkeringen. För att driva lite med dem ställer vi oss jämte, vevar ner rutorna och dunkar riktigt go brudmusik på hög nivå. Raggarsnubbarna och raggarbrudarna stirrar sig blinda på oss och försöker ivrigt att starta någon typ av burningtävling. Jag känner att jag inte riktigt är med på noterna så hänkar inte på försöket. Vi tyckte att detta var hysteriskt roligt och det tyckte tydligen dom också.. Dom ville ha kvar oss där så dom omringade oss med fula bilar! Jag började bli lite smått panikslagen. Hur fan ska jag komma ut härifrån? Jag vill hemskt gärna inte be dem flytta på sig. Jag ser mig omkring och ser en utväg. Dock betyder denna utväg vårdslös körning och kanske ett indraget körkort. Jag kör på! Över gräsplättar och trottoarkanter och slutligen en liten sväng på cykelbanan. Vi garvar så vi håller på att dö. Nja, inte dö.. men nästan. Fan att vi inte filmade detta. Hade ju varit klockrent. haha kvällen slutade hur som helst hemma hos Timsan med lite film och chips:)


Jag försökte i alla fall...

Jaha.. jag som för en gång skull tänkte vara duktig och gå ut i den värmande vårsolen för en promenad blev totalt nerregnad. Va? Regn i Borås? Nej det finns inte. Egentligen hade jag väl kunnat fortsätta min promenad, men jag ville ju itne bli helt genomblöt, så jag vände och gick hem. haha fan vad lat. Men sån är jag. Jag gillar flötig mat, godis och soffmys. Nu låter jag som en brud på 150 kilo, men så är inte fallet riktigt. Min vän Jonna kan instämma om mina matvanor och hon är ju inte direkt den bästa på att hålla mig borta från onyttiga saker, hon mer uppmuntrar mig till att äta allt onyttigt.

Jag- Vad ska vi göra idag Jonna?
Jonna- Kan vi inte hyra en film och köpa massa godis?
Jag- njaa...
Jonna- JOOO! Det gör vi! Godis är gott Bella. Sen kanske vi kan ta driven på donken också?
Jag- Fan vad feta vi är!
Jonna- haha Bella sluuuta! Det är gott, det är det viktigaste...
Jag- Jo, jag kanske är lite hungrig ändå. Donken först eller?
Jonna- Ja!

Jag borde nog träna lite oftare...


Vill ha fredagsmys fast måndagsmys

Åh jag är så rastlös... fast ändå riktigt seg. Jag hade velat ligga och mysa i soffan, äta god mat och kolla på en bra film. Låter typ som fredagsmys. Fast jag vill ha måndagsmys:( Men det är inte roligt själv. Jag kanske ska våldgästa någon vän senare ikväll? det låter bra tycker jag:) Kom nyss hem från en fikis med Jonna och Dani, så jag fattar inte varför jag är helt desperat av sällskap.



Saknar mitt ljusa hår idag... Kanske borde färga tillbaka. Jag är rätt velig eller?


Ny vecka är ju alltid positivt!!!

Gomörron! Då var det ny vecka igen.. kanske inga nya möjligheter eftersom jag inte längre har något bankkort! Det var ett jäkla tjöt om den där plånboken, men jag är beroende av den. Känner mig liksom lite smått handikappad utan den. Mamma tycker att jag ska se det som ett sparande, medan jag tycker att det är mycket plågsamt att leva på 360 kronor på en vecka. Hur ska jag klara detta? dessutom är jag ledig ända fram till fredag också. Herregud, jag kommer vara så pank!

Just nu gör jag något som är helt kostnadsfritt i alla fall.. jag sitter på min altan och solar lite. Dricker som vanligt mitt morgonkaffe och väntar på att min vän Frida ska ringa upp mig på skype :) Hon bor i Italien just nu, så vi ska planera lite när jag ska ner och hälsa på. Det hade ju varit perfekt denna veckan, men nu är det ju såhär... wait for it..... att mitt bakkort är borta!!!!! Helskutta!

Inviger min nya bikini :)


I Love Frank's

Min goa arbetsplats<3


såhär ledsen...

Såhär ledsen är jag nu... vill ha tillbaka min plåååånbok:(


Hej söndag

God morgon ni underbara! Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag haft:) Gårdagen var lugn och avslutades med taccos och Avatar med Kokki och Melanie. Givetvis en bra påse med godis också! Dagen idag blir lugn, jag ska bara njuta av vädret här hemma på altanen, dricka kaffe och vid fem blir det jobb jobb jobb. Kanske borde jag kolla på IFE-Åtvidaberg? Kan nog i och för sig bli en riktig skitmatch!  Nu blir det mer kaffe :)


Valborg var rätt kul ändå

Trots min förlorade plånbok hade jag en rolig kväll igår. Som jag nämnde igår var det 18-årsgräns på XoY igår och det brukar resultera i för jävligt mycket folk, men lustigt nog inget folk i baren(?) Tjejer som bär smink vet hur jobbigt det är att bli riktigt riktigt varm och det börjar svettas i ansiktet. Med smink sticks det liksom lite granna och igår var det minst sagt svettigt varmt. Vid ett-tiden bestämde vi oss för att dra vidare till Vimmel. Det var då jag märkte att min kära plånbok var borta. Jag blev jätteledsen, ringe mamma som snällt hämtade mig. Min sorgsenhet blev som bortblåst när jag ringde till banken och skulle anmäla mitt kort borta. Jag antog att man bara skulle knappa in sitt kontonummer och personnummer eller liknande men efter någon signal
-Velkommen till Lensforsakringar! Va kan jak hjelpa dig me?
Haha jag höll på att dö av garv! Sitter det ärligt talat en liten (vad det lät som) indie klockan två på natten och svarar i telefon? Länsförsäkringar har minsann skitbra service.

Jag och Melanie


NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Åhh vad jag hatar att tappa saker. Speciellt på fyllan. Nu har jag blivit av med HELA min plånbok!! Körkort, bankkort, minnen och massa viktiga saker:( Hoppas den kommer tillbaka. Jag är riktigt ledsen nu :(



RSS 2.0