Alkohol på Valborg!

God mooooorgon:)

Idag är det Valborg, om nu något mot förmodan har missat detta. Tydligen är det den helgen då det sups mest och de flesta ungdomar har sin första fylla. Jag kan dock inte minnas att jag hade såna fyllor när jag var yngre... eller inte på Valborg i alla fall. Då var ju nyår och midsommar värre. Idag ska det supas i alla fall. Sprit är bäst, då blir man inte bakfull. Jag ska strax in till jobbet och slita några timmar, sen blir det förmodligen utgång med Kokki och Jonna:) Ikväll ska bli en bra kväll. Tyvärr är det 18-årsgräns på XoY ikväll så det kommer säkert vara massa smått:( Men... jag är inte så gammal så jag lider nog inte av det. Jonna kommer in idag, så det blir nog skojsigt ikväll.
nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och slänga på mig lite kläder. Ha en trevlig valborg!

Alkohol på Valborg!


Ny bikini

Köpte med mig dessa från Göteborg... vet dock inte om jag ska behålla dem. 36 var nog för litet:(


Göteborg med Jonna

God kväll :)

Jag har precis kommit hem och ligger nu i sängen. Har haft en härlig dag med min bästa vän i Göteborg. Efter min morgonpromenad som inte alls gick bra (har börjat få så innerligt ont i mina benhinnor). Fick avbryta mitt i pch näst intill krya hem för jag hade så satans ont i mina ben. Har haft ont ett bra tag, så kanske borde kolla upp detta hehe. Vid två-tiden kom vi iväg och det är ju alltid mysigt i götet. Vi kikade lite i butiker och stressade runt lite. Vi var sjukt hungriga, men tänkte att vi käkar thaimat hemma i Borran istället. Det tar ju likosm bara en halvtimma med bilen. Vi sätter oss i bilen och brummar hem...
- Nu ska vi komma hem till till Borås på 20 minuter! säger jag för jag var sjukt taggad på att gå på matchen (IFE-brommapojkarna). När vi kört förbi Bollebygd möts vi av en fet jävla bilkö. Jag hatar bilköer. Jag hatar bilköer riktigt mycket. Jag blev väldigt irriterad, men behöll lugnet hyfsat bra :) Vi låg i höjd med en annan bil en stund och blev till slut polare med dem, very niiice (ni vet som Borat säger)
Det blev dessvärre ingen match eftersom vi satt i den kön i cirkus 40 minuter, men thaimat blev det minsan. Haha, OM det blev thaimat. Jag kan inte gå! haha Efter maten täntke vi att vi kunde gå på bio. Jag med min iphone hade ju bokat biljetter till Prince of Persia eller vad den heter, så vi går till biografen och får till vår allra största besvikelse höra att den inte visas förrän den 20:de maj. Men bra Jonna, då har vi två biljetter till Prince of Persia den 20:de Maj:) Istället blev det mys med Pocahontas hemma hos Jonna istället!

Inne på Thairestaurangen. Detta är ju bara elakt haha

Men gott är det

Vilken tur att du har Hunter-stövlar Jonna så att du kan plaska i fontärnen!

 

 


Ett inlägg som blev lite för långt

God morgon:) Jag har precis hävt i mig morgonkaffet och ska strax bege mig ut på en morgonpromenad tror jag... är kluven, ska jag gå... eller ska jag inte gå! Kanske tar med mig en hund, det blir ju roligare då.
De senaste månaderna har jag faktiskt fått ett genuint intresse för nyheter och allt där omkring. Alltså nyhetsmorgon. Jag kommer ihåg när man var liten och var hemma från skolan, det fanns fan inget intressant att kolla på, bara det där sjuuukt långa programmet som handlade om nyheter. Vart är barnprogrammen liksom? Nu kan jag tycka att det är ritkigt mysigt att krypa upp i soffan på morgonen, dricka en kopp kaffe och kolla på nyhetsmorgon. Jag säger då det... jag börjar bli gammal. Snart 20 år och jag känner mig gammal. När jag får den känslan brukar jag tänka, "men Isabella, du ska faktiskt jobba i 45 år till... du är inte gammal". FYRTIOFEM år till ska man jobba!!! Och då är det bara 2010. Pensionen kommer säkert höjas till 70. Så då kan jag undra... Varför denna hysteri med att börja plugga med en gång? Man ska tydligen ha det perfekta livet när man gått ut gymnaiset. Helst ska man tjäna grymma pengar, ha lägenhet mitt i stan och festa med måttot No limit. Jag tar det som det kommet. Jag vill inte sätta mig i skolbänken ännu. När det är släktkalas (vilket det blir ganska ofta i min stora familj) är det alltid någon som frågar "-När ska du börja plugga då? Vad ska du plugga då? jaha.. vad vill du bli?" SNÄLLA!!! jag är 19 år. Fast jag måste erkänna... även fast jag är 19 så kan jag ibland sakna tecknade barnprogram på morgonen.

Det här är definitivt dagens diskussionsämne.

Det har varit en bra dag

God afton,

kan först och främst meddela er om att jag haft en bra dag:) Började dagen med en promenix på 1,4 mil. Efter det var jag helt slut, men min vän Oliver slog en pling och villeha med mig ut på äventyr. Dessvärre var det inte några roliga äventyr, men vi fick spela par inne på Ittala (eller vad det nu heter). Jag tyckte det var hysteriskt roligt. Vi är väldigt interna av oss så att skriva ut våra skämt här skulle bara vara FAIL! Ni skulle tycka jag var hysteriskt tråkig och antagligen aldrig mer kika in här. Vi kanske borde filma en dag och lägga upp ett klipp. Vi är faktiskt hysteriskt roliga tillsammans.

Ikväll har jag varit med mina pannkaksbuddies minus två. Med andra ord var vi fyra. Vi kollade lite på solsidan och sedan började vi kolla på klassikern Studio 54. Tyvärr är Kokki så jädra törr att hon ville åka hem precis när filmen börjat. Måste se den. den är ju grymt bra.

Det här är Oliver "gangstha" Lundgren.


Jag älskar solsidan

Gomöra... som vi säger här ute på landet. Idag har jag äntligen haft lite sovmorgon och det behövdes med tanke på att jag låg uppe halva natten för att kolla på Solsidan. Haha jag dör! Helt underbar serie. Mia och Klara har ju alltid varit en favorit hos mig, så att Mia är med i serien är ju klockrent. Att de skildrar två olika familjer på det sättet är underbart! Själv skulle jag välja att leva  i Johan Rheborg's miljö senare i livet. Fint hus, dyra kläder och ytliga vänner haha. Tycker dom har fångat allt så jävla bra i serien. Jag är fast. Josephine Borenbusch är grymt snygg och spelar rikemansfru så jävla bra. Hon har pli på sin man, precis som frugan ska ha. Det är ju lite annorlunda här ute på landet. Mannen gödslar hela dagarna och frugan lagar mat. Inte så galmouröst kanske. Jag borde kanske göra som min vän Kotten gjort. Förflytta mig till storstaden Stockholm? Hum.. jag ska nog suga på den karamellen ett tag.


min nya stereo

min nya stereo, super surround från hitachi. vad tycks?


Party och pankaksfest

Hallå hallå! Då var det ny vecka... och kanske nya möjligheter. Jag vill ha helg. Jag gillar helg :) På helgen festar man och det är något jag och mina vänner tycker är kul. Särskilt om man kalasar med skojiga människor och kanske häver en drink eller sju. Till helgen har vi funderat på att besöka Nellyfesten på Push i Götelabörg, men vi får väl se hur det blir med det. Jag är i alla fall fett sugen hehe.

I lördags meddelade jag er alla mina hundra tusen läsare att jag skulle ha en najs grillkväll. Men ändrade planer! Jag hade en glamorös kväll på jobbet till klockan halv elva. Efter det hade jag en kul kväll på XoY istället med grillfolket som redan hade grillat. Det blev några goa drinkar och äckliga shots, sen avslutade jag kvällen med taxi hem.. skulle ju trots allt jobba 11:30 i söndags.

Efter jobbet i söndags var jag med min fru Kokki. Vi var riktigt myssugna, så vi åkte till våra buddies, som vi numera brukar hänga med. Vi hade dragit ihop ett pankaksgäng och glodde film ihop. Filmen var värdelös... så vi åkte hem.

"ta inte kort på mig när jag smygäter då!!!" - Carolina Kokki


Jag laddar stenhårt!!!

Hallå i stugan! Hoppas att allt är bra med er... var nog ett tag sedan jag frågade hur det är med er? Så hur mår du egentligen? Jag mår kanon i alla fall:) Jag är precis hemkommen från jobbet och ligger nu i sängen och spelar sims. Haha att man kan bli beroende av ett datorspel vid nästan tjugo års ålder?

Idag har jag inte gjort mycket, sov bort halva dagen som vanligt och sedan skulle jag tränat, men är alldeles för lat så åt kex istället. Jag laddar just nu inför grillfest imorgon, kommer bli grymt.. om vädret tillåter:)

Sov gott mina gullefjun:)
Puss


Hoppas på en lite mer avancerad grillfest imorgon! Annars är ju engånggrillen en exemplarisk uppfinning


En bra start på dagen

God morgon alla sjusovare :) Som jag jag skrev igår skulle jag troligtvis bli uppesittandes hela natten med sims och det stämde till hälften. Det är beroendeframkallande. Halv ett steg jag upp idag och gjorde morgonkaffe för att sedan bege mig ut på lite intervallträning. Nu ska jag äta upp min frulle sen ska jag hoppa in i duschen.

Blir det fest idag eller? Hum... något jag får tänka på. Ingen dum idé faktiskt. Jag gillar att gå ut. Som ni märker tycker jag också att det är jobbigt att skriva meningar med bisatser. Det är något ni får leva med. haha. puss

En bild på min frulle! Äggmacka är gott.


Oh no, I didn't.... Oh no... I did

Känner mig ganska nostalgisk och jävligt barnslig haha, men det är bara sån jag är. Jag blir lätt rastlös och igår skickade jag iväg ett sms till Jonna, "Var god ring din bästa vän. Hon lider just nu av extrem rastlöshet och har precis ominstallerat Sims" Hon ringde och räddade mig i sista sekund. Idag var det dock ingen som kunde rädda mig. Jag var ute och intrervallade en mil... fortfarande rastlös. Nu har jag skapat en ny familj :) Kommer nog sitta här hela natten.


Fan vad jag suger på detta alltså!

Haha, fan vad jag suger på detta! Jag tror inte att jag är en blogg-tjej, eller vad tror ni? Jag vill ju vara en, men jag är fan inte det. Jag vill ju kunna gå tillbaka om några år eller så och se vad jag gjorde, hur jag såg ut och vice versa... Fan säger jag bara! Jag är antagligen alldeles för tråkig! Skit! Men nu blev det ett inlägg i alla fall. Och hur svårt ska det vara att slänga in nåt då och då? Men egentligen, vad är det ni vill läsa? Jag skriver ju för sjutton inget intressant alls? Eller? Berätta vad ni vill att jag ska skriva så blir det helt klart lättare för mig att komma på vad jag ska skriva. Den största anledningen till att jag aldrig skriver är pga kass fantasi. Jag kanske ska skriva om vad jag har på mig, askan (som jag för övrigt tycker inte har nåt med flyg- eller resebolag att göra. Är det deras fel? Sluta klaga. Kan dom inte flyga så kan dom inte), kärlek, böcker, mat, mig själv, någon random jag såg på stan, musik... haha vad fan vill ni läsa?

Puss och kläm på er!



Jag är mörkhårig i gen förresten. Ingen leopard längre!


RSS 2.0