Jag är en geopard, grr

Hej hej:) Just nu befinner jag mig i Halmstad hos min moster. Jag följde med henne lite spontant hit igår när hon ändå skulle hem. Jag ska inte jobba förän på fredag och vad ska jag göra i Borås? Idag hade jag i och för sig kunnat gå på elfsborgsmatchen, men jag har det bra här med moster min:)

Idag har vi gått på stan en liten stund och lunchat. Åt en jättegod lunch verkligen och sen har vi färgat mitt hår. Jag led av svår polsk utväxt, så det var dags att ta tag i det nu kände jag. Jag brukar färga mitt hår själv, men idag blev det inte alls bra. Jag lider inte längre av polsk utväxt, men ser numera ut som en geopard i huvudet. Alltså helt fläckig! Antigen får jag färga om det hos frissan när jag kommer hem eller så får jag hoppas på ny trend? Vad tycks?


Här sitter jag nu med mitt fläckiga hår!


Kroglivet

God morgon :)

Äntligen helg... för er normala männiksor alltså! Själv har min jobbvecka precis börjat, eller jag är i mitten och har två dagar kvar. Men jag trivs som firren i vattnet :) Igår var det väldigt lugnt på jobbet och det var PEST! Jag var supertrött verkligen och kunde knappt lyfta ett glas. Men jag slog rekord igår. Jag blev utbjuden 4 gånger... Jag blir lika generad varje gång och vet inte riktigt vad jag ska säga, men stammar alltid fram nåt i stil med... eeh, jag har eh typ pojkvän hehe! (fast att jag inte har det) Då blir det alltid pinsam tystnad och jag vet inte riktigt om jag ska stå kvar eller om jag ska gå därifrån. På nåt sätt blir det mer nonchalant och dissit att bara gå. För jag vet att det krävs en helt del mod att bjuda ut någon. Om personen ifråga är riktigt skämmit full bryr jag mig inte. Ger honom en vatten istället och en klapp på axeln. Du kanske ska gå hem snart?

Jag ska jobba ikväll också, sista natten denna vecka.. men sen är det imorgon också. Söndagar brukar vara mina städdagar. Städar hela restaurangen nästan. Skinande rent blir det! Synd bara att jag inte är så ambitiös när det gäller mitt rum.

Nu blir det en morgonpromenix med skön musik och tro det eller ej, men solen skiner i Borran idag:)

Jag på jobbet fast ledig på jobbet :)




Det var en bra torsdag

Fy vilket tråkigt väder det är i Borran idag. Regnet öser ner vilket resulterar i extrem blixthalka. Yes! Än så länge har jag inte halkat denna vinter, men jag ska inte ropa hej ännu! Rätt som det är kommer jag dratta på ändan och får stå ut med Jonnas hångarv :(

Igår var jag och bowlade med en nyfunnen vän, det var riktigt roligt. Jag var inte så dålig som jag trodde att jag skulle vara. Klotet hamnade bara i rännan några gånger och jag fick en del strikes :D Första rundan vann jag, men i slutändan hade jag minst poäng. En riktigt lyckad torsdagskväll:)

Bowling är kul :)


Nervositet

god morgon!

Idag är jag nervös... är det bara tjejer som är nervösa när vi ska träffa någon som gör att det pirrar lite extra i magen? Tjejer är väldigt komplicerade det ska gudarna veta, och killar är liksom som växter. Jag blir nervös och vet inte vad jag ska ha på mig och kan nog byta outfit 7 gånger innan jag blir nöjd.

Nu ligger jag i min säng och dricker kaffe samidigt som Vakna med the voice rullar på tv:n. Snart ska Katrin Zyto...blablabla vara med och jag tycker hon är störtskön! Henne skulle jag trivas med. Skulle inte annat än skratta när hon babblar på om allt och ingenting. Tjejer älskar väl all typ av skvaller?

Ha en bra torsdag!



Sommarplaner 2010

God kväll,

Har precis kommit hem från en liten promenix med mormors hund Hulda. Det var faktiskt inte alls roligt. Hon vägrade ju att gå. Jag hann gå från mormor hem till oss, vilket är cirka 500 meter, sen la hon sig bara i soffan och vägrade gå därifrån. Vi fick köra ner henne sen haha. Going!

Annars ikväll har jag träffat Emma och Kokki på Viskan och pratat om sommaren. 2008 var vi på Rhodos och levde livet, 2009 var jag på Rhodos och levde livet i två månader så då blev det ingen resa med mina brudar. Denna sommaren ska vi satsa på stort och i och med att alla tre har körkort nu så kanske vi ska ta en roadtrip på västkusten och sedan avslutar vi med en solsemester i Palma, Mallorca. Sista veckan i Juli är det planerat, men inte spikat ännu. Boka ska vi nog göra nästa vecka:) Åh vad jag längtar till sommaren nu! Vill ha vääääärme och jag vill vara bruuuun! Känner mig som en albino faktiskt :(

2008, Rhodos

En efterlämnad kortlek på hotellrummet fick vi mycket glädje av!

Säsongade på Rhodos 2009


Jag har världens snyggaste gladiatiorsandaler


En bra dag

God morgon mina sköna, allt bra? Jag är på toppenhumör och sitter just nu i min säng med en stor kopp kaffe. Jag ska alldeles strax bege mig till stan på möte sedan möta upp Viktor för en lunch. Undrar om det blir thai eller... thai? Varför ens fundera på det? Är man hungrig när man är med mig är det inget snack om saken. Thaimat is the shit. Faktum är att mina vänner kallar mig minithaien... av flera olika anledningen. Snea ögon har jag inte fått ännu dock, men jag väntar på det.

Gårdagen spenderades i Göteborg med bästaste Jonna och Oliver. Vi gick en liten shoppingtur och jag fick med mig de snyggaste gladiatorsandelerna jag någonsin sett. Förra veckan köpte jag ett par i brunt med såg inte att de även fanns i svart, så var tvungen att köpa dem också. Utöver det fick jag med mig en bh hem också. Ingen grym shoppingdag men det var fint väder och jag hade trevligt. Kan lägga upp en bild på mina döheta sandalen senare för nu måste jag skynda mig till stan.

Puss och hej

Ska nog ner till mormor senare och mysa lite med Hulda. Världes goaste hund!


Morot eller piska...

Jag vet att jag har blivit helt kass på att uppdaera här, och någon ursäkt har jag faktiskt inte denna gången. Jag tycker ju så mycket om att skriva så det är trist att det ekar här just nu... Borde helt klart ta mig i kragen och få tummen ur röva och bli lite mer aktiv, eller vad säger ni? Jo, nu ska jag uppdatera minst två gånger om dagen för min egen skull:)

Idag när solen tittade fram i lilla Borran!


RSS 2.0