fotografering.

Hej hej,

jag komm nyss hem efter en lååång promenad här i Sjömarken. Har gått runt och kunde inte låta bli att kika in lite i husen som jag passerade. Visst ser det så mysigt ut nu med alla ljusstakar som lyser upp mörkret? Såg även att det var några som satt upp julgranar. Är inte det lite för tidigt för det nu? haha vi brukar ta in våran runt den 20:de december:) Hur som helst så fick kameran följa med mig ut. Det är vädligt sällan det sker, men lovar att ta med den lite oftare.

 


Shopping

Tänkte lägga upp lite bilderr på det som jag shoppade i helgen:) Blir inte bilder på allt för ajg hittar inte allt:P

kjol - JC

Väst - Pepe Jeans

Söt blus från H&M

Linne - Pepe Jeans

Klänning - Pepe jeans

Klänningen som inte gör sig bra på bild alls - Pepe jeans

Sen fick jag med mig två väskor, en kofta och ett skärp hem också men vet inte riktigt vart det är någonstans:(

 

 


Frukost och Gossip Girl

God morgon vänner, hoppas att ni har sovit lika bra som mig:) Drömde om Robert Pattinson i natt faktiskt och han är underbar. Man of my dreams helt jävla klart! Jag tittade precis ut ur mitt fönster och såg att det spööööregnade ute. Jag som tänkte ta mig en morgonpromenix med min ipod, men ändrade planer. Nu ska det faktiskt bli Gossip Girl och kaffe. Saknar GG som in i bomben. Måste börja på säsong tre snart så att jag inte ligger riktigt mycket efter. Jag får lite smått panik varje måndag runt ett-tiden när de nya avsnitten visas i repris. Jag håller för öronen och rabblar "blablablabla..." högt för mig själv tills jag i frustration hunnit byta kanal.

Puss puss

Finn ett fel?

Sexigaste mannen på jorden just nu är ingen annan än Robert Pattinson. Jag vet knappt vad jag ska säga mer än ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!! COME TO MAMA!

Snälla, berätta för mig vad som INTE är snyggt på denna människa?




Idag är det söndag

El fin de semana... hej hopp! Då var helgen över! Om jag får säga det med mina ord så suger det verkligen. Jag har verkligen haft en kanonhelg. I fredags var jag bara med kokki och kollade på idol. Både jag och kokki jublade när Mariette fick åka hem till Halmstad:D Nästa vecka åker Calle och vecken efter det vinner Erik hela jävla skiten, eller vad säger ni? I går var jag inne i stan på dagen och solade och shoppade lite, tänkte försöka mig på lösögnfransar för första gången, och det gick väl sådär haha. Men dem satt hela kvällen iaf:) På kvällen var vi hemma hos David på förfest och det var trevligt, sedan gick vi till Harrys och dansade häckarna av oss. Jag hade en kanonlördag, Tack mina underbara vänner:)
Dagen idag har varit nästan lika go, har typ sovit hela dagen men var på bio nyss och såg New Moon! ilken jävla rulle må jag säga!!! Inte alls lika bra som ettan dock, men så är det alltid i filmer som kommer i flera delar. Jag vart lite frustrerad ett tag under filmen och jag tycker att det borde varit lite mer action. Ibland blev den lite lam. Men den är heeeelt klart sevärd!

Nu ska jag göra mig ett glad oboy, sen ska jag se reprisen på paradise hotel;)
Puss och god natt


ÄNNU MER NYTT I GARDEROBEN!

hoho, hihi, haha... hej på er små smurfar:D
Min dag har varit U-N-D-E-R-B-A-R. Även fast att jag släpade upp mig ur sängen i morse klockan åtta för att öppna butiken så har den faktiskt varit perfekt. Jobbet gick galant och vi har gjort om lite i butiken, vilket blev dösnyggt. Efter jobbet åkte jag och pappa hem till farmor och farfar och åt lite lunch. Fläsk, potatis och löksås bjöd dem på, mums! När vi satt där vid matbordet fick vi nys om att en utförsäljning skulle hållas en liten bit utanför stan. Jag som är en sucker för allt som har med kläder att göra ville jag så gäääärna åka dit. Jag fick som jag ville och kom ut ifrån butiken med MASSA nya kläder, väskor och ett skärp! Jag är glad! Tänkte visa det i bloggen om det finns intresse? När klockan närmade sig sex mötte jag upp Jonna och gick på VIP-kväll på Gina Tricot, det var riktigt jävla tråkigt och jag hittade inte nåt jag ville ha så vi drog vidare till JC, där det också var VIP-kväll. Jag hittade en kjol som jag blev lite smått förälkad i, så den haffade jag, men får se om den får flytta in i min garderob. Blir den kompis med mina andra plagg är det mycket möjligt att den får en plats;) Kanske borde rensa lite i garderoben? Gjorde det nyss, men det märks fan inte! Hittar aldrig det jag letar efter!

HOHO, jag är nöjd med mina inköp idag:)
Puss

Dröm walk-in! Jag har en redan, men det skulle behöva sig ett lyft må jag säga.

Någon frivillig händig man som vill komma och hjälpa mig? (A)


Nytt på systemet, nice!

Nu hörrni är det inte långt kvar till helgen och jag säger bara wiiihu! Det är ingen vanlig helg på ingång, det är lönehelg(!!!) I Borås är det lika med grymma utekvällar och det är precis vad som ska ske i mitt liv. Jag och några va mina söta vänner hade planerat en hektisk, galen, rolig, flummig och grym fredagskväll i Götelaborg, men schemat sprack. Det blir inte alls någon utgång i Götet på fredag:( Jag har fan taggat sedan förra måndagen och är riktigt taggad på lite dans och alkoholhaltiga drycker. mumma ska det bli. Jag vet inte riktigt vad jag ska dricka i helgen, oftaste bir det öl, vin eller cider. men jag har börjat tröttna på det, vin är det enda just nu, men det känn också tråkigt. Tidigare idag såg jag en reklam om en ny baileys som är smaksatt med kaffe. Jag som älskar Baileys och kaffe!!! Det är ju en dröm! haha, jag är sugen på att testa den i helgen faktiskt:) Undra om dom fått in den på krogarna ännu? Aja, får testa:)

Nu sk ajag kika klart på CSI och sen ska jag sova, ska upp tiiiidigt imorgon och jag är inte alls sugen på det vill jag lova.
Puss och godnatt


Shoppingrunda

Hola mis amigos,

jag kom nyss hem från en shoppingrunda på stan med Jonna. Jag var ute efter ett par snygga festskor, för det har jag inga, alla gick sönder i Grekland:( Men hittade ett par nya för, hör och häpna, 229 svenska riksdaler. Hur snygga som helst. Dom är inte så speciella, ett par svarta pumps (11 cm) med lite platå och nitar längs sidorna. Kommer bli snyggt nu till helgen. Jag hittade även ett dösnyggt halsband inne på H&M. Men ni får se det imorgon eller senare i natt. Jag hinner inte ta bilder nu för ska äta och hålla på, sen är det PARADISE HOTEL! Kommer bli GRYMT!
PUSS

Höstfika med Jonna

Hallå vänner,

Idag har jag sluppar byggarbetarna (wihuuu) Jag sov inte hemma i natt för att de skulle byta alla fönster med start klockan sju på MORGONEN! Jag hade ingen lust med att vakna till massa oväsen mitt i mitt rum. Jag packade en väska igår och sov hos en kompis. Tack för sovpltasen:)
Nu har jag varit uppe och druckit mitt morgonkaffe och ätit lite flingor. Jag lade precis märke till att det är mörkt ute redan?! Klockan är för fasiken tre och det är mörkt. Jag gillar INTE den här årstiden. Jag vill ha sommar så att jag kan gå runt med bara ben och linne mitt i natten utan att ens tänka på kyla. Till sommaren blir det nog Grekland igen och förhoppningsvis längre än 2 månader denna gång:)

Nu ska jag möta upp min vän Jonna och det blir troligtvis en runda på stan och sen lite kaffekaffekaffe=) Fan, jag tror att jag blivit kaffeberoende eller nåt liknande.
Puss puss


Nytt i gardroben

Var i stan en stund igår och haffade denna tunikan... kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller inte. Jag gillar den skarpt mycket!

haha riktigt dåliga bilder på den... men ville mest visa mönstret. Diggar det grymt mycket aZzZåE! hihi


Perfektions kalkulator

Jag tog mig en funderare igår när jag kikade på Oprah Winfrey (jag är nog den enda nittonåringen i Sverige som diggar den showen). Programmet handlade om sex appeal, vilket betyder att proffessorer och experter förklarar för oss ovetande människor varför vi attraheras av vissa människor och varför vi väljer just den partnern vi har. Det var riktigt intressant, trots att jag tvivlar starkt på att ens personliga lukt, typ svett, är attraktivt hos män. Vi väljer alltså partner helt ovetande eftersom det är våra sinnen som sänder signaler till hjärnan som i sin tur utsöndrar något ämne som gör att vi känner oss attraherade. Det är tydligen också så att vårat djuriska "jag" lever ett eget liv innuti oss, speciellt hos killar. Det är nämligen så att när tjejer har ägglossning så luktar vi speciellt och killar dras till den lukten oavsiktligt eftersom det är ett parningstecken. Det tycker jag är häftigt. Men nu var det inte alls det jag skulle skriva om, haha. Jag tänkte faktiskt skriva om ett annat ämne som de tog upp i programmet. Det var någon brud som kallade sig för expert inom typ världslig skönhet (?) och berättade att det finns någon som heter perfektion. Det finns alltså en formel där man räknar ut hur snygg man är och blir sedan graderad på en skala från 1-10. Vi normala människor ligger runt 4-5-6, medan Angelina Jolie, Halle Berry och brad Pitt är betydligt högre rankade. Angelina är en 7,6:a, Halle är 7,3 och Brad Pitt kommer närmast hittills när det gäller perfektion. Ingen i hela världen har blivit rankad som en 10:a än så länge, men Brad Pitt är en 9,3, vilket är näst intill perfektion. Jag undrar nu vart på skalan jag ligger? Den där experten förklarade ungefärligt hur man räknade ut sin ranking och det var nåt i stil med avståndet mellan alla delar i ansiktet, mun, näsa, ögon, panna etc etc... Jag skulle nog chansa på att jag var 5,2 kanske... Jag tror allt handlar om symmetri och proportioner.

7,6. Det som hindrade högre ranking var hennes läppar

Vad blir min ranking tro...


Dom läser min blogg

Ho ho, jag vaknade alldeles alldeles nyss och vet ni vad? jag tror att de gammla "byggarbetarna" läste min blogg igårkväll:) Idag blev jag bara väckt av min lillebror som sprang omkring innan skolan, men det är okej. Jag fick i alla fall sova till tolv idag:) Istället för att borra i väggen femtioelva gånger så springer dom omkring på taken och leker jage eller nåt. Kan även vara kurragömma, men det låter som jage. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska jag titta på MASSA gossip girl i soffan, för det var en evighet sedan. Är fortfarande på säsong 2(!!!)

JOBBA OCH HÅLL KÄFT!

tja tja sötgrisar! Mår ni bra? jag mår som firren i vattnet (bra alltså). Idag vaknade jag av att de asjobbiga så kallade byggarbetarna borrade i väggen. Av någon riktigt irriterande anledning börjar de alltid klockan 07:00 med att borra några gånger i väggen. Jag tror att det är för att visa sin avundsjuka, alltså måste dom alltså väcka alla sovande själar i radhuslängan. Jag blir så fruktansvärt arg och irriterad. Av vana går jag upp sisådär 6-7 timmar efter alla normala människor som har ett normalt 7-4 jobb och går och lägger mig nästan samtidigt som alla normala människor, det vill säga runt midnatt. Ibland kan det bli ett och ibland kan det till och med bli klockan fem. Jag är ganska nöjd med min sömn, men jag blir arg när de så kallade byggarbetarna förstör den så att jag vaknar femtioelva gånger mellan sju och tolv. Nu undrar ni säkert varför jag kallar dem "så kallade byggarbetare", jo det ska jag berätta för er... De har satt upp ställningar runt hela huset så att de kan borra i väggarna för att väcka folket som sover. När de har borrat klart i väggarna så står de bara utanför just mitt fönster och snackar massa skit.
Tänk er denna konversationen med en grov Boråsiska, alternativt bonnaspråk

"Men du Bosse, hade du en bra helg äller?"
*borr borr*
"ahhhh för fan, riktigt jävla bra. Söp skallen av mig HA HA. Du då Benny?
"Ja detsamma. Gjorde lite svartobb hos en inkompetent jävel. Tog dubbelt betalt också HA HA HA HA"
*borr borr*
"HA HA HA HA låter bra Benny. Nä, nu är det elvakaffe"

Kan dom inte bara sätta på sig de där hörselskydden med inbygd radio och hålla käften??? Så om ni läser detta nu så vill jag bara be er att borra efter klockan 12 på dagen, helst efter lunchen. Det vore kanon. Ni får gärna hålla käften när ni "jobbar" utanför mitt rum, jag lovar att ni kommer bli klara snabbare då.

Nog med klagade:) Nu ska jag och Kokki in till ett par kompisar i stan och kika lite tv och sådär.
Puss och kram

Här vare dött!

förlåt... det är dött här. Nej det är verkligen jättedött här. Men just nu sker det mycket saker runt omkring och jag saknar inspiration för att skriva av mig här. Jag vet inte ens hur många det faktiskt är som tycker om att läsa detta onödiga jag skriver?! Men Jag gör det mest för min egen skull och det kommer att bli dökul att läsa när jag blir äldre. Men just nu är det känslor som far och flyger hej vilt här i lilla Borran. Jag vet att många släktingar läser och sådär som man inte pratar med varje dag... men utöver det, finns det ens nåt intresse?

Kram Kram

Typ såhär dött är det på bloggen va?


God morgon

God mooooorgon!

Fy vad jobbigt det var att gå upp klockan 11. Jag kom knappt upp ur sängen. Borde jag ta det som en varning? Det är inte okej att sova så länge:( Men å andra sidan, är man uppe till 3-4 på natten så måste man ju sova lite längre. Logiskt. Men igår låg jag vaken och kollade på en av mina favoritfilmer "the Holiday", så det var ritkigt svårt att stänga av filmen mitt i, var ju tvungen att kolla klart. Hur som helst, anledningen till att väckarklockan ringde 11:00 var jobbet! Ska strax iväg till Tshirt Store och jobba några timmar, ska bli kul:) Mindre kul är att jag måste ta bussen(!!) Jag har varit så bortskämd med bil de senaste veckorna att jag inte åkt buss på huuuur länge som helst verkligen. Senast jag åkte buss var nog... innan studenten. Aja, det ska nog gå finfint.

Jag har precis tryckt i mig en rostad macka med ost och nu ska jag ta med mig min smoothie till jobbet, så jag har nåt att smaska på i butiken:)

Puss puss


Dagens låt


Jag älskar den

DESTROY KISSIE!!!

Jag ska nu erkänna att kag läser Kissies, Blondinbellas och kenzas blogg minst en gång om dagen. Kissie har jag alltid tyckt varit så jävla smart. Hon spelar på dumhet och ytlighet för att tjäna stooooora summor pengar. Men Vad FAN är det här? vad håller hon på med? Hon kan tjöta hur mycket hon vill om att Kisse bara är Kissie och att hon själv är Alexandra. Men vad är det här? Hur kan hon ens uttala sig såhär?

Jag undrar nu... FINNS DET NÅGON HACKER som vill hjälpa mig att krascha hennes blogg? DESTROY HEEEER!





Denna text hittade jag när jag som vanligt satt och sökte på mig själv på nätet! Stort ego man har..

 

Iaf, detta är det värsta jag har läst tror jag. Aldrig sätt en text om mig själv som är skriven av en sån skitkärring som denna. En fet hagga på 26 år som har mage att säga att jag står bakom, inte en, utan TVÅ självmord! Jag kommer strax förklara hur allt detta är en stor hög av skitsnack, precis som henne..

 

 

Jag skrev det här om att låren inte ska gå ihop + magen inte ska vika sig för ca.. 2 dagar sen? Så du menar att hon har hunnit svälta sig på 1 dag (för hon dog igår skrev du ju), du får gärna förklara för mig hur bra det går att svälta sig själv under en j*vla dag. Det gör folk varje dag som har det stressigt, ibland hinner man kanske inte äta?

 

”Detta e den andra personen jag vet som tagit livet av sig pga saker du skrivit i din blogg”, jasså..? Det säger du, var den andra männsikan inte värd att nämna i din blogg då eller? Det var den här personen? Varför är det då?

 

Jo det ska jag förklara, för du är så avundsjuk så det är inte sant. Du retar dig galen på mig, dag efter dag när du sitter där och läser min blogg, mina intervjuer i tidningar där jag spelar min roll som du vet finns för jag har förklarat den sååå många gånger. Men du kan inte accp den, för du har problem med dig själv.

Jag är ledsen men du ser fan mig inte bra ut någonstans, du har ingen bra personlighet och f*n mig ingen moral för man sitter INTE och anklagar någon för att ligga bakom självmord. Du får f*n skärpa dig och jag hoppas du skämms, och ja, jag får fan tycka vad jag vill om dig och jag VET visst du bryr dig även om du skriver att du inte gör det.

Du är en fet och ful männsika med en hemsk personlighet och du kommer inte komma någonstans i livet. Du är 26 år gammal, skärp till dig och skaffa dig ett jobb. Du äcklar mig.


Dagens planer

God morgon:) vaknade precis av att min chef ringde. Varje gång han ringer mig så ligger jag och sover. Han måste tro att jag inte göt nåt annat än sover haha, fast det är ju i och för sig sant. Jag gör inte mycket mer än så faktiskt. Idag ska jag träna och träffa Kokki.. det är planerna än så länge. Får se om det dyker upp något mer under dagen. Kanske åker in en sväng till stan och tar en fika med pappi. Ska nog ringa honom snart. Det var ju Farsdag i söndags, men det hann vi inte fira. I vår familj firar vi i och för sig inte såna smådagar. Vi går in rikigt mycket för julen och födelsedagar istället:)


Butterfly on Lars

God kväll mina vänner!

host host.. här det inget liv alls? Vad har hänt? Om ni frågar mig det, så har det inte hänt alls mycket. Jag har träffat lite vänner, sprungit som en galning och kollat Two and a half men. Ah, ni vet sånt där som normala människor gör?
Idag har jag enbart tränat, städat och haft en väldigt mysig filmkväll:) Tack godingar! Kan starkt rekommendera Butterfly on a wheel. En riktigt spännande och frustrerade rulle till en början, men de sista 20 minuterna var grymma. Jonna kunde knappt sitta still. Hon trodde att hon kunde få kontakt med filmkaraktäerna för att på så sätt få dem att göra det rätta. Hon blev så frustrerad att hon var tvungen att gå ut och röka. Efter sin lilla rökpause satt hon sådär lagom still i soffan och mumlade lite för sig själv hur dumma hon tyckte att karaktäerna var. Ibland är hon för söt. Puss på dig!

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med... njuta av Lars Winnerbäck. Underbar. Underbar. Underbar människa!

Asbra helg faktiskt

Jag har verkligen haft en kanonhelg! Tillsammans med mina två favoritbrudar har jag haft skitskoj. Vi tre behövde verkligen ha kul denna helgen. I fredags var vi hemma hos Kokki och kollade på Idol. Egentligen kollade vi inte på Idol, vi snackade mest om allt möjligt som går att snacka om. Mest om killar i och för sig. Varför blir det alltid så att killar tar över samtalsämnen? Kanske för att vi är 3 nyblivna singlar? Strunt samma. Vi hade kanonmysigt ändå.

I lördags gjorde jag inte speciellt mycket på dagen. Jag hade fullt upp med att städa mitt rum (som är ännu stökigare idag) och sånt tråkigt. Senare på eftermiddagen träffade jag Juicy som jag inte sett på väldigt länge. Vi hade mycket att ta igen och det var trevligt. Vi bestämde att vi får ta en partyhelg i Göteborg någon helg snart. Jag är inte svår på den. Lite senare på kvällen kom Jonna och Kokki hem till mig och vi gjorde oss iordning inför en kväll som vi inte visste då skulle bli allt annat är normal. Vi klädde oss fint och sminkade oss fint och sen öppnade jag och Kokki våran Bag in Box (Black tower) som vi skulle dela på under kvällen. Min mamma var otroligt snäll och körde in oss till en mycket trevlig förfest på Bergsbo. Vi korkade upp ordentligt och som alltid började vi leka massa lekar. Kokki introducerade ett nytt spel som var svårt, men kul. Allt jag kan säga är att det innehöll massvis med roliga och konstiga frågor till medverkande deltagare. Vid midnatt traskade vi in mot stan för att gå till XOY. Jag hade skitkul och vi dansade hur mycket som helst och vi träffade jättemånga vänner och bekanta. När klockan började närma sig stängning gick vi ner till Subway för lite nattamat och det satt riktigt fint. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men efterfesten som jag hamnade på låg inte riktigt i närheten av min hemstad. Det tog ett tag att komma hem till mitt kära hem också... men det var det värt. Jag hade en galet bra lördagskväll! Hoppas att ni hade det också:)

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder också...

Vi spelar spel

Jag och Jonna

Min fina Kokki

jag och Kokki

Förfestvärden.. haha så söt!!!

En mer rättvis bild på Värden:)

På vääääg

Hahahaha 02:00 Kokki. Black Out.




Hajar och deras humörsvängningar...

God morgon,

vilken härlig dag det här ser ut att bli:) Vädret är i och för sig värdelöst, men jag känner på mig att det här kommer bli en bra lördag. Om en stund blir det lite träning, sen ska jag träffa Juicy som jag inte träffat på typ 3 år och ikväll blir det party med mina brudar:)

Just nu har jag ingenting för mig. Har precis druckit upp kaffet och kände för att sätta mig vid datorn. Oftast när jag använder datorn är det för såna där onödiga saker, som facebook och sån skit. Men andra saker intresserar mig faktiskt också. Hajar tillexempel. Jag sökte lite på hajattacker och nu är jag vettskrämd. Nog med att jag knappt kan bada på djupt vatten... nu kommer jag inte ens våga doppa tårna i sjön. Vilka monster!!! men jag observerade något när jag såg alla bilder, de har många olika "looks".

Glad haj

Ledsen haj:(

Arg haj

Skrattade haj, kan även uppfattas som finurlig haj?

 

 

 

 


Rhodos, om och om igen

Jag har nog aldrig velat åka tillbaka till säsongsarbetet på Rhodos så mycket som jag vill nu! Nu vill jag bara ha Rhodos säsong '10. Då ska vi leva livet. Vi ska maxa det!


Med mina favoritbrudar, Rhodos 2008

Elli beach med Kokki 2008

Kokki och jag på favoritrestaurangen Jack's 2008


Bargatan med Silvia 2009

Hamnen med Pelle 2009

Starbucks kaffe, 0,5 % koffein! haha 2009

Massa smirre på båten, 2009

Lindos, finaste platsen på Rhodos, 2009

En dålig dag

Vilken dag det här har varit... Jobbade från 10-14, vilket var grymt segt. Efter det träffade jag Victor en sväng och vi tog en fika på Espresso house. Snackade om allt möjligt och jag gav honom massa gtt gossip som han inte hade en aning om. Sånt är alltid roligt:) Efter det åkte jag till Johan... det var mindre roligt må jag säga. Tråkigt besked för båda, men det är nog bäst så.

Jag vill bara gosa ner mig bland alla mina täcken och kuddar nu och kolla på Batman Begins på kanal 6. Ah, det är precis vad jag ska göra nu!
God natt, och förlåt för att jag är så himla tråkig i bloggen just nu... men jag orkar helt enkelt inte.

Puss på er


Rhodos 2009

Alanya 2008

 


mys på jobbet

God dag alla mina fans hahaha

just nu står jag på jobbet och viker en massa tshirts. Har lagervikt typ 56248 stycken nu och har typ lika många kvar... pest och pyton. Men jag ska inte klaga! Jag tycker det är mysigt att stå här i min ensamhet och lyssna på Britney Spears, äta dumle och vika lite:) Nyss var Viktor och Martin här och sa hej, det var trevligt:) Nu ska jag återgå till mitt vikande.

Puss och kläm


lite bilder från igår

Jag (skolflicka), Kokki (kanin) och Emma (polis)

Jag och Kokki

Hitler straffar sina slavar!!!

Emma, kokki och Annie:)

Grrr... min polis;)

hunnybunny

 

 

 


Isabellas helg

Hej hej,

Jag har haft en helt okej helg. Inte lika vild som förra helgen dock, men minst sagt lika rolig. I fredags var jag, Jonna och Steffi i Johans lägenhet och kikade på idol. Vi passade på att ha tjejkväll här när han var borta. Idol var som vanligt, Tove och Erik var bäst! Mariette är väl bra, men hon är tråkig. Det var tråkigt att Erika fick åka ut, hon är bra tycker jag, Rahbi kan väl packa väskan nu? En annan sak som jag har finurlat på är Tove och Erik som ett romantiskt par. Hade inte dom varit prefekta tillsammans?

I lördags jobbade jag hela dagen och det gick riktigt bra:) På kvällen var det även Halloween i Borås och jag klädde ut mig till skolflicka. Väldigt dålig fantasi, men jag hade inga kattöron så jag kunde inte vara katt:( Men jag är en katt dygnet runt ändå, så det gjorde väl ingenting antar jag. Jag tror nog att jag var en katt i mitt förra liv, om man nu levt ett sådant. Vi hade förfest i Johans lägenhet och det var ett par stycken här. En katt strök omkring på golvet, Hitler strök runt han med, Usama Bin ladin gömde sig i nåt hörn och Bob Marley stod för underhållningen. Två kaniner skuttade omkring, en rallybrud och en skolflicka dansade i soffan och en städerska var här, men hon städade inte, och en söt priat myste i köket. Alla gick ner till krogen efter förfesten, men inte jag. Jag mådde inte riktigt bra, så stannade kvar här och tjötade med städerskan och piraten. Det var trevligt det också:)

Min söndag har bestått av kaffe, fotboll och lite mer kaffe. Fy vad slö jag har varit idag:( Kanske beror det på att AIK tog hem SM-guldet? Jag säger som Victor, Årets SM-guld luktar riktigt mycket kiss! Ush! Det enda bra med årets allsvenska var att Elfsborg kom trea. Kan lukta kiss det med, men bättre än en fjärdeplats.
Nu sitter jag i soffan och myser med lite äppeljuice och tända ljus. Tittar på Djävulen bär Prada på TV4. Älskar den filmen, så mysig!
Nu börjar den snart och jag måste fylla på mitt glas med juice... eller kanske Oboy:)

RSS 2.0