Rosor från mitt hjärta


Efter en världelös gårdag kom jag hem till detta. Tack<3


Jobbhelg

God morgon! Haft en bra helg? Själv har jag jobbat hela helgen, men har haft mysigt på kvällarna:) I fredags var jag och Johan bara hemma och tog det lugnt, åt lite god mat och kollade på film. I lördags var Nico, Henke och Malin här och käkade jättegod middag. Alla var lite sega förutom Johan och Nico som till slut, efter många om och men och nåt kraschat vinglas, hamnade på Soap. Jag sussade sött precis efter att dom lämnat lägenheten och var uppe med tuppen på söndagen för lite jobb.

P.S Jag känner fan att jag måste rocka loss på typ sturecompagniet eller Amba snart! Jag har lite dansabstinens... dessutom har man jävligt roligt ute. Jag vill inte bli en tråkig tant ännu:(


Riktigt bra utgång, Spanien 2010
Vattenpipa och daquries på Rhodos 2010
In i dimman med världes bästa, Rhodos 2010


Tack till världens bästa

Vilken dag, vilket jävla snökaos! Jag som hoppades på vår för bara någon dag sedan... Hur är detta möjligt? Jag vet att det bara är februari, men hallå? Lite positiv får man väl vara haha. Trots att nästan ALL kollektivtrafik var inställd i Stockholm idag så lyckades jag ta mig till jobbet i varje fall, och det tack vare min underbara pojkvän, TACK<3 Han kom till och med och hämtade mig när jag slutade och hemma stod rostbiff med potatisgratäng på köksbordet... åh hur bra?


Dagens lunch var inte så jättenyttig precis, men jävligt god


Bättre sent än aldrig

Alltså är jag ett skämt? Nej, men man skulle kunna tro det. Vi kan väl i alla fall konstatera att jag är världens sämsta bloggare... Hur som helst så kommer jag in i perioder då jag bloggar massvis, och sen då jag inte bloggar nåt över huvudtaget. Nu har det väl gått nästan ett halvår, haha! SKAMLIGT! Men kommenterar ni så blir man lite peppad, undrar varför?

Jag bor fortfarande i Stockholm och jobbar i Bromma Blocks på Vero Moda med underbara, fantastiska kollegor. Jag har fått en egen lägenhet, fast där spenderar jag ju inte så där jättemycket tid, så en vän till mig bor också där. Är det nåt mer ni undrar över så kan ni ju fråga, jag har ju som sagt inte varit så effektiv här på sistone. Kanske borde börja bli det?


Nyårsafton var kanon!
Jag firade jul i Stockholm, utan min familj:(


RSS 2.0