Vad jag köpte i Götalabörg

Jeans, replay

Blus, pepe jeans

sammetskavaj, ZARA

spetsbh, H&M

Blus, Object

Ullkofta, Hunkydory

Köpte även lite nytt smink och en brun utan sol från i.d. Dock i Borås, men slängde upp det ändå:)


Shopping i Göteborg

Tjosan i trosan! Hoppas allt är prima skinka med er, för det är det med mig:) Jag har haft massvis att göra denna veckan, har varit i Göteborg fram och tillbaka och tillbaka och fram. Jobbade på Galenskaparna i lördags igen, och det var riktigt roligt! Hoppas det blir fler gånger med det hela serveringsgänget.

Igår var jag och Jonna en sväng i Göteborg och hade en härlig dag. Lite shopping hann vi med kan man ju säga! Efter att vi shoppat och itne orkade bära på alla påsar längre så gick vi på bio:) Gissa vilken jag såg för tredje gången på bio? Jo Avatar haha! Men jag kan inte få nog av den vackra filmen alltså! Så mysig och helt fantastik. men igår såg vi den i 3D och upplevelsen var mycket bättre kan jag ju säga.

Nu ska jag äta thaimat med mamma och lillebror!
Puss

Världens roligaste grej

Hejsan hejsan!

Vilken vecka jag har haft, jobb jobb jobb... men på måndag lönar det sig woho! På risdag blir det förmodligen en tripp till Göteborg med bästisJonna:) Det kommer bli mys!
Jag måste ju bara berätta om en sak som skedde igår när jag var ute och gick på stan...


Det var en helt vanlig dag, fast ganska grå. Jag gick längs en nedförsbacke och ojsan vad halt det var. Jag var som bambi på hal is och plötsligt var det en fet isfläck framför mig. Jag hinner inte väja. Jag förbereder mig på isfläcken och sträcker ut armarna för att hålla balansen och glider ner för hela isfläcken. Yes, jag klarade mig felfritt! Jag sneglar lite påvänster och precis jämte mig kör en kille i en bil och ler ganska stort åt mig. Han hade antagligen sett mitt desperata försök till att inte halka. Vi fick en sån där ögonkontakt som är svår att bryta, men jag log tillbaka och skrattade lite för mig själv för att jag kände mig pinsam. Plötsligt! PANG! Det vet inte jag som gick in i en lyktstolpe. Det var han som körde in i bilen framför! Vad skulle jag göra? Var det mitt fel? haha, nej jag gick småskrattande vidare till min bil som var slutdestinationen. Men vad händer inte då? De två bilarna som var inblandade i krocken kör in på MIN parkering och de ställer sig bakom mig så att jag inte kommer ut! TUUUT, jag vill UT! de flyttar på sig, men innan dess hann jag få ögonkontakt med killen i bilen igen, denna gången log varken jag eller han!

haha, jag tycker detta är så jävla kul!

Nu har jag fått nog av vinter

Är inte ni lika trötta på vinter och kyla som jag så är det ju tragist. Jag ser ingen fördel med snö.. den är bara ivägen. Den är ivägen när man;

- Kör bil
- Är ute och springer
- Är ute överhuvud taget, förutom om man gillar att åka skidor då!
... och när man vill ha på sig fina skor!

JAG PISKAR SNÖN IDAG!

Solen därimot... oj oj oj vilken grej. Vilken supergrej!
Den är bra när man;

- Vill sola och bli brun
- Gillar att gå i lite lättare kläder
- Vill vara ute och sitta i en park eller på en uteservering och fika eller ha picknick
... och när man gillar att alla andra är glada, för visst är alla gladare när solen är framme?

JAG SMEKER SOLEN IDAG


SPIKMATTA

Jag tänkte bara upplysa er om att spikmattan är en bra uppfinning! Lugnande och väldigt skön att ligga/sitta på. Efteråt kliar det som satan, men det gör inget.


Min filmkompis

Yo bro's and hoe's!
Vilken sketen dag jag haft... till en början i alla fall. Jobbade på Frank's från 11-17 och restaurangbranchen går väl sådäääär under den fattigaste veckan på hela året. Fy satan vad lite vi har haft att göra, men sen kom Frida och hälsade på:) Har inte sett henne sedan i Oktober eftersom hon numera bor i Italien och jobbar som aupair. Nu ska hon vara hemma ett tag så vi hinner i alla fall ses några gånger innan hon åker tillbaka. När jag slutade gick jag på stan och köpte en fin klänning till mamy, ska se m jag hittar nåt fint till papy imorgon:) Vill köpa nåt fint till dem för jag älskar dem så mycket :) Efter det började irritationsmomentet, alltså det sketna i min dag. Förra måndagen hyrde jag för ovanlighetens skull en film på Videomix (eller Hemmakväll som vissa vill kalla det). Och alla som någonsin har hyrt en film vet hur svårt det kan vara när man står där alldeles ensam och försöker verkligen hitta en film som både du och din filmkompis vill se. Efter cirka 30 minuter i butiken fick jag nog och tog en film som såg ganska bra ut och körde nöjt hem till min filmkompis. 20 minuter in i filmen stängde vi av, för den var värdelös. Alltid sån otur! Hur som helst så skulle jag lämna tillbaka filmen idag, men jag hittar den inte?! Vart i helskutta kan den vara? Jag har åkt fram och tillbaka överallt den senaste veckan, så den kan vara preeecis vart som helst. Kul att behöva lägga 500 spänn på en borttappad skitfilm? NEJ! Jag gick och irriterade mig på detta hela dagen, men när jag slutade blev det värre, för då var jag ju tvugen att leta efter filmen. Åhå... efter en stunds letande fick jag en idé. Den kanske ligger på Tshirtstore och gömmer sig? hoho vilken tur jag hade, för där låg den:) Jag slapp böter, yes!
Jag åkte och lämnade tillbaka filmen på videomix och tänkte hyra en ny... men lämnar nog över den uppgiften till min filmkompis istället:)


Galenskap

Gomorron gomorron!

Vilken rolig kväll jag hade igår! Jag jobbade ju i Göteborg på ett ställe som heter Kajskjul8 igår och jag serverade några sällskap som var där för att titta på föreställningen. De ska ha 4 föreställningar inom två veckor och det är inga mindre än Galenskaparna som uppträder på scen. Jag höll på att dö av skatt. Det är ju precis min humor, haha. Till nästa gång ska jag ta lite bilder så jag kna föreviga minnet av två roliga jobbkvällar:) Det enda jobbiga under kvällen var att köra hem klockan halv två på natten. Bäcksvart ute och jag hatar när mötande idiotbilar inte stänger av helljuset. Jag satt och tjurade hela vägen hem, men de fik smaka på sin egen medicin när jag också satte på mitt helljus, mohahaha.

Nu ska jag jobba lite mer.
Pyss


Kaffe gör mig inte alltid på bra humör

God morgon kåmpizar!

Jag har börjat komma in i livet igen känns det som. Jag gick upp halv tio idag (utan hjälp av väckarklockan) och tog bilen och åkte raka vägen hem. Nu ligger jag i sängen och dricker dagens första kaffekopp. Fan jag har blivit beroende nu, jag känner det! Det kliar på tungan varje morgon och kaffe är min första tanke. Jag tar en vid chansning på att det inte är ett bra tecken? Men det är ju sååå gott :( Idag ska jag bara jobba, verkligen bara jobba. Börjar 14:00 på Tshirtstore och direkt när jag slutar börjar jag på Frank's. Men jag ska inte klaga, jag älskar mina jobb:) Jag tycker om alla jag jobbar med och alla är så härliga. En stor fet puss ska ni ha! SMACK!

Jag citerar, "Barmästarinna" haha

 

Hel#*#74fh!"?!#koskinkorva också! Jag välte ut hela koppen med kaffe com jag nyss gjort! I SÄNGEN! Nej:( Nu luktar jag kaffe!


Dags att boka solresa snart kanske?


Min spotifylista, GRYMT BRA!

Nu är jag på jobbet och har egentligen inget att göra, så tänkte att jag kunde dela med mig av lite musik:) Jag älskar min spotifylista, så blandad men helt perfekt!

Isabella

Bara misslyckat med ändå lyckat

Skepp å hoj! Jag vet att det har blivit lite glest med inlägg det senaste, men jag prioriterar annat just nu men visst ska jag ha tid med att slänga in ett inlägg då och då. Jag vill ju liksom veta vad jag gjorde just den 14:de januari 2010 om kanske 10 år. I och för sig så kommer det inte hända så mycket just idag eftersom att jag ska jobba, men igår hade jag en mysig dag så jag kan berätta om den 13:de januari istället:)

Igår väckte Kotten mig med ett sms runt halv elva tiden. Vi skulle åka till Alingsås. Klockan halv ett var vi framme i storstaden och vi strosade runt. Det tog ungefär exakt 20 minuter att se vad staden har att erbjuda och genom ett anonymt tips fik vi reda på att Alingsås har sisådär 42 cafén(!!!). Vi är ganska lata av oss så vi tog första bästa. Sally's fick det bli och vi röjde ju verkligen det lilla cafét. Bra service måste jag ju medge i alla fall. Vi satt där i några timmar och sen begav vi oss hem. Vi kunde ju inte missa den efterlängtade Basketmatchen som vi hade fått biljetter till dagen innan på ett annat café som vi suttit på i flera timmar. Både jag och Kotten var lite uppspelta inför detta evenemang, vi har inte varit på en Boråsbasket-match på typ 10 år då det hette M7! När vi kom till Boråshallen var det lite glest med folk, men vi tänkte att vi nog bara var tidiga när klockan var 18:45 och matchen började 19:04 (vadå konstig tid?). När vi klev in genom dörrarna ser vi oss ganska nyfiket och försiktigt omkring och Bella viskar;
- Jag ser ju bara handboll! Har ni kollat biljetterna?
Vi hade givetvis inte tittat på biljetterna, men det gjorde vi efter Bellas smarta idé. Men på biljetten stod det att matchen skulle börja fem över sju, så vad var fel? Till slut såg vi vad som var fel! Datumet såklart! Haha, vi skrattade ihjäl oss samtidigt som vi kände oss som tre dumma bondiner. Matchen var ju igår! haha, underbart ögonblick som måste memoreras! Hur som helst satte vi oss på Frank's istället och Kotten och Bella tog en öl, medans jag som fick äran att köra fick smutta på en apelsinjuice!
Jag hade i alla fall en bra dag och vi måste ut på lite mer äventyr tjejer!

Kotten har bilderna från Alingsås, så här får ni en bild på mig och Kotten från nyår:)



Äntligen ledig!

Äntligen har jag fått lite lugn och ro. Jobbade hela veckan både dag och natt så jag har en hel del sovtimmar att ta igen. Just nu sitter jag i min alldeles för sköna säng och dricker kaffe och äter frukost, men borde kanske rulle in mot stan för att kika på en vårjacka eller nåt. Har absolut inte lust med att bara sitta hemma på min lediga dag. En tripp i Götet vore på sin plats, men alla jobbar eller går i skolan så får nog ta det en annan dag. Jag ska vara ledig i tre dagar nu så jag ska bara ta det lugnt och ladda upp inför nästa hektiska jobbhelg. Nu på lördag ska jag ju inte jobba på Frank's utan i Göteborg på Galenskaparna, det ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag äta upp min frulle och sen hoppa in i duschen:)
Puss puss

Arbetsnarkoman? nej, jag mår ju inte bra av det

Vet ni hur kallt det är i den här hålan? Nej det vet ingen som inte bor här eller av någon underlig anledning vistats här. Det är typ -20 grader celcius(!!!!!!). Om inte jag var alldeles för upptagen med något annat på fysiklektionerna i åttan så har jag för mig att kroppen absolut inte är utrustad för sådan här kyla. Vad ska vi göra åt saken? Man kan nowadays uppfinna i princip vad som helst. Om kärnvapnet kom till världen i slutet av 2ww så borde väl människan vara lika kompetent att göra något som typ en extra sol? Flytta en stjärna lite närmre kanske? jag vad vet jag, jag är ingen uppfinnare precis. Hoho, nu ska jag inte vara grinig, det är ju trots allt lördag:) Inte för att detgör mig ett skit, det betyder liksom bara att jag ska jobba asset av mig. Jag har inget liv längre :( Jag bara jobbar och jobbar och jobbar. Jag hinner knappt sova. Enda gången jag känner att det är värt det är när lönekuverten kommer. Denna månaden fyller min bästa vän sedan länge 20 år och jag kan inte ens vara med på hennes 20-års fest. Jag har inte vågat säga det till henne ännu så jag hoppas att hon inte läser detta nu (om du gör det Kokki, så ska du få en extra fin present av mig och vi ska ha en mysig vinkväll för att fira dig). På hennes födelsedag ska jag nämligen jobba i Göteborg på någon stor tillställning som servitris, och jag hoppas benne mig att det är bra betalt för besväret.
jag vet inte alls vad jag ville säga med detta inlägg, men jag jobbar just nu (vad annars?) så jag hade inget att göra. Men hoppas att ni får en härlig och jobbfri helg:)

Puss

hehe här var vi inte gamla Kokki. 14? :P


Trettondagsafton

Hallå i kojan,

Hoppas att ni haft en bra dag kära vänner, jag har dessvärre inte gjort nåt. Jag tog en riktig arbetslösdag i repris och låg i sängen hela dagen. Jonna vill ha med mig ut på parteeeey, men jag är inte rikitigt taggad på det faktiskt. Hon är i och för sig min kompis så jag får väl ställa upp. Min spotify vill krångla med mig så jag har loggat in på min brors och ni vill nog inte ens veta vad den lilla skiten lyssnar på för skräp, men hans lista som heter så vackert "DiN mAmMa^^," innehåller låtar som boten anna och annan svensk trance/techno. Jag tog mig tid till att göra en egen spellista med låtar som faktiskt går att lyssna på:) När jag ändå var igång och pillade på brorsans dator testade jag hans webcam...

Jag hade med andra ord ganska roligt i min ensamhet, hoho. Men nu ska jag väl göra Jonna nöjd och gå ut och feista! Puss på er


En mysig dag med en mysig vän

God kväll damer och herrar!

jag har som vanligtvis haft mycket att göra och datorn har varit det sista jag tänkt på faktiskt. Loggade nyss in på min facebook som var helt bombad av händelser, vännförfrågningar och mejl. Jag orkar inte hålla på med det nu. Förresten, är det inte jobbigt med taggningar? Man förväntar sig alltid det värsta... "oh herregud, vad är detta för bilder nu då?" Men i de flesta fall är det inte så dödsfarligt som man tror. Hur som helst så har jag spenderat min dag med Jonna. Vi har traskat runt i stan och shoppat lite och ätit god mat och vi avslutade dagen med att se Avatar på bio (andra gången jag ser den på bio). Det är GRYM! Har ni inte sett den så gör det omedelbumbs, det är en order! Fy bövelen vad bra den är. Nu är jag hemma och ska sussa snart, men ska först rensa lite på min dator. Den är full av skräp. Måste få plats med lite nytt:)

Måste bara tillägga att jag har köpt de 2 snyggaste skorna på denna planet! De första har jag redan invigt på självaste nyårsafton så de andra paret ska jag inviga på självaste trettondagsafton:) Pusselipuss!


MER NYÅRSBILDER

SÅ HET!!!

 


Lite nyårsbilder

Outfit, en riktigt polsk utväxt tillsammans med en glittrig klänning

Jag och Jonna vid middagsbordet

Aldrig mer California White (!!!) Tre apor is the shit

Johan ville skryta med sin(a) raket(er)

Dessa killar var inte sämre med att skryta om raketer

GOTT NYTT DECENIUUUUUM! (bry er inte om mitt fula fejs i vänsterkanten, jag trodde uppenbarligen inte att jag skulle komma med på bild)

 

 

Mer bilder kommer, men som vanligt hittar jag inte sladden. Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår och att ni har fått en bra start på det nya året:) Puss på er

2010-01-01

Hej svejs, äntligen är jag lite ledig (!!) jag skulle egentligen ha jobbat klockan fem idag, men chefen ringde och sa att det var lugnt på restaurangen så jag behövde inte komma in. Tror ni jag blev glad ändå ner i tosserna eller? Jag behöver verkligen varva ner lite och bara ligga hemma och kolla film. Jag menar, det är ju så jag levt under en lång period, då är det svårt att börja leva ett hektiskt liv med jobb 60 timmar i veckan liksom, hehe. Kvällen ska jag antingen tillbringa hemma alldeles själv med en kanna kaffe och massa film, eller så ska jag myspysa med Emma och Kokki. Jag är ganska sällskapssjuk av mig så det kommer nog bli mys med vännerna.

Nu börjar en av mna så kallade feel-good-filmer på trean, tredje filmen i Harry Potter serien, fången från Azkaban. jag älskar Harry Potter. BÄST!



RSS 2.0