Vårshopping

Tänkte slänga upp lite bilder på min vårshopping! Vill använda ALLT nununu...

Aprikostunika från Gina, köpte även en i svart

Saint Tropez

Fick tag i Nolitablusen :D

Tunika Desigual

 

Sen var det en tunika till och ett par jeans, men det uppladdningen fuckar ur här nu så det får bli dessa bilder. Vill att snön ska försvinna nu så jag kan få känna mig ltie vårig:)


Ny bil

Fy vilken slö dag det har varit idag! Jag vill bara komma igång med löpandet igen... Saknar det. Försvinn nu snöhelvete. Jag är faktiskt riktigt jävla less på denna vita skit nu. Det blev i alla fall en lååång sovmorgon idag och på grund av alla som snacakde om hur fint väder det var ute så drog jag upp persiennerna för att se om det stämde. Där jag bor var det mulet och trist, men jag slängde på mig lite kläder och åkte in till stan. Jag hade lite ärenden att göra. Bland annat var jag tvungen att köpa lite tillbehör till min man (alltså min iPhone) två fina skal och några plastgrejer som skyddar displayen.

Ieftermiddags var jag och provkörde den nya volvo C30. Jäklar vilken go bil det var att köra. Men när det är dags för mig att köpa egen bil så ska jag nog satsa på en liten ford focus eller en liten Audi:) Mamy har precis köpt en C30 så förhoppningsvis får jag låna den någon gång haha. Fast det kommer väl att bli hennes lilla älskling nu ett tag, så det kommer väl ta ett tag innan jag får provköra.

Undra hur mycket Robert Pattinson ökade försäljningen av Volvo c30 när han körde runt med den i första filmen? I New moon kör han en Volvo xc60 och vad jag har hör ökade försäljningen ENORMT!

No-l-ita 2010

Imorgon är det löning och det finns massa saker jag vill köpa... Jag var på stan igår med Jonna och Frida och köpte på mig lite härliga vårkläder, men måste ha nya skor, nya väskor och... ja allt annat! Shopping är KUL!

Nolitas vår/sommar kollektion är grym! Vill typ ha allt. Köpte en söt blus för någon vecka sedan, men vill ha meeeeer! Hunkydory har gjort en del fina saker också, men jag känner mig mer insnöad på italienskt just nu. Mycket rare och nolita kommer flytta in i min garderob denna vår.

Två tunikor som gärna får flytta in hos mig


FÖR JAG HAR GIFT MIG...

Om man frågar de personer som vistas kring mig vardagligen så kan de nog hålla med om att jag ingått i ett nytt väldigt intensivt förhållande. Näst intill gift kan man faktiskt säga. I cirka 2 veckor nu har jag och min iPhone levt tillsammans och kommer nog att göra det ett bra tag till. Om den inte under några som helst omständigheter lämnar mig vill säga. iPhone är den bästa telefonen jag någonsin har haft! Helt underbar.



Bättre sent än aldrig...?

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade så kanske borde ta mig tid till det nu när jag har det. Som sagt varje gång jag uppdaterar så har jag massa att göra och när jag inte har det så orkar jag inte lyfta ett finger. Löpandet har avtagit en del pga snön och jag är alldeles för lat för att ta mig till gymmet. Men vad har hänt sedan en månad tillbaks? Festat har jag knappt gjort eftersom jag jobbar så mycket. Det blir mest fest på torsdagar numera, så lite bilder därifrån kan jag lägga upp. Sedan har jag fikat massvis med vänner och snackat gojja typ. Mitt liv är ganska ointressant alltså.

Jag och Frida för några veckor sedan. Denna kväll kommer jag att komma ihåg länge!

Annie, jag och Frida förra torsdagen. Riktigt rolig kväll med mycket skratt.

Frida och Jag torsdagen förra veckan. Vår sista utgång tillsammans innan Frida åker tillbaka till Italien.

 

Min bästa vän fyllde 20 den 24:de januari så vi har firat henne också genom att åka gokart (jag vann!!), äta middag och utgång senare på kvällen. Jag och Emma hade gjort ett fint fotalbum med bilder på oss under den tiden vi har umgåts. Kul att ha om några år och längta tillbaka till ungdomen :)

 


RSS 2.0